HAPPY BIRTHDAY HONEY

Idag fyller min snygging år! Faaan va året går fort asså! Jag vet inte ens hur jag ska börja men vi får väl lika gärna börja med det lätta: GRATTIS TILL ÄLSKLING MIN!<3
Jag önskar dig det bästa i livet gumman och jag hoppas på att alla dina önskningar blir sanna och hoppas på att din dag blir underbar precis som du är.
En tjej som dig förtjänar bästa födelsedagen.
Love u honey and happy birthday once more!!!

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to you Nyawa
Happy birthday to you!

I wish you long life
I wish you long life
I wish you long life nyawa
I wish you long life!

Dont eat much chicken!
Dont eat much chicken
Dont eat much chicken Nyawa
Cuz it's mine yes!
 HAHAHAH TRUE LOVE BABE!<3


Felicitaciones por su compleanos

Joana  snygginggen fyller  år idag och hon blir 18 wooohooo!
Och grattis på din födelsedag gumman och jag önskar dig också det bästa i livet:-)
Vi ses senare ikväll men medans önskar jag dig bästa daaagen.
Och jag säger bara fucka ur som faaan! u only turns 18 once in a life tine såå njut som faaaan!!!

Love!<3


Once u're in my heart, u will always remain there


I was feeling fresh 5min ago

Asså jag fattar inte, jag duschade för kanske 5min sen och gud va sköönt det kändes men efter jag hade klätt på mig o allting började jag svettas från ingenstans:-s jag förstår mig verligen inte på min kroppstemperatur-.- men men... what to do? Jag sitter på sängen och kollar på lite tv, skönt faktiskt dessutom så känner jag mig avslappnad:-) så det var något bra eller hur!

doesnt i look so fresh:-D hahah


Morgning song


Ledig imorn och på fredaaaaag

Faaan va skööönt att man är ledigt imorgon, slipper lägga mig tidigt ikväll och gå upp tidigt:-) nu kan jag sova när jag vill och vakna när jag vill #THUMBSUP! just nu så gör jag inte så mycket faktiskt. Är inne på msn och camar med kompis, haha innan det så filmade jag mig själv.. tänkte lägga ut ett videoinlägg men alla videor jag gjorde blev failad så jag skeet i allting nu ligger jag på sängen och gör absolut ingenting:-) kul vaa? HELL NO! det är skiit tråkigt but what to do?..



#BEHAPPY


Näähmen det gick ju hur bra som helst

Häälllu!

Jag kom precis hem från skolan, lite sent jag vet.. Men det är pga att jag hade utvecklingsamtal och gissa hur det gick? Det gick  hur bra som helst haha och det beror nog på att det har bara gått 1månad sen vi började skolan så det fanns inte så mycket att berätta men annars så bruka det inte gå bra för mig alls:-) hihi Fan va hungrig jag är.. Nu ska jag ta och äta.


Utvecklingsamtal idag.. glad? Neeeej!

Godmorgon på er!

Jag sitter här på min säng och har precis ätit frukost och jag ska snart börja rulla mot skolan. Jag börjar kvart över men jag måste börja gå hemifrån för att jag är så seg av mig när jag ska sätta på mig kockkläderna. hihi det tar evigheter för mig och man får icke komma försent! Idag har jag utvecklingsamtal efter skolan. haha jag är inte taggad nånstans! jag har kommit försent ett par gånger men heeey jag är svart vad förväntar de sig?! nu ska jag inte slösa all min tid här så nu säger jag hejdå and wish me luck in da kitchen och på utvecklingsamtalet.
Puss


As u can see it's written by me


GOOSH MY STOMACH IS HURTING ME

OMG! ASSÅÅ! faaann va ont jag har!:-( nu har man lingon vecka(fett tråkigt) jag kan inte äta det jag vill äta pga av smärtan. Jag kan bara dricka yoghurt och inget mer. Jag känner att jag vill äta något annat men när jag väl smakar på maten så smakar det inte god i min mun, allt smakar äckligt förutom yoghurt och detta kan typ pågå max 4dagar. Fatta hur jobbigt det är:-( jag har verkligen lust att gråta!!!!!!!!!!!!!!!! IBLAND ÖNSKAR JAG VERKLIGEN ATT JAG VORE EN KILLE DÅ SLIPPER JAG KÄNNA ALL SMÄRTA VI TJEJER GÅR GENOM-.-... så orättis säger jag bara.

Men iaf jag kom precis hem från skolan och har precis druckit yoghurt nu sitter jag på sängen och kollar på ''simpsons'' hihihi mobbad i know men heeey who are u to judge?!:-O haha fan va torr jag är. Skolan var helt ok förutom att jag höll på somna  under lektionen idag efter skolan rullade jag hem med syrran och kusinen francis. Jag var tvungen att lyssna på honom när han pratar i luren med hans tjej(så jävla oviktigt snack) hahah men what to do? nääähh nu måste jag sluta skriva.
Puss<3


one pic is enough right?


I'm in love with the song and more in love with trey


Va e det här för klass?

Fan va tråkigt lektion nyawa har assåå.. sitter just nu och är inne på twitter o skriver massa bullshit eftersom jag är så uttråkad. Jag sluta kvart i elva och ni undrar säkert: vaa fuck gör hon i skolan fortfarande när hon kan gå hem och sova?! grejen är att jag tycker att det är så jävla tråkigt hemma även om jag avskyr skolan men hellre umgås med kompisar i skolan än att sitta hemma och ruttna liksom.. förstår ni? ahh det gör ni nog:-)


<3







Outfit of the day looked like this




Chillination i skolan

Jag slutade idrotten för en kvart sen. trotts att jag hade mensvärk så var jag med och vi fick åka inlines eller vad de nu kallas, de ser nästan ut som skridskor fast det är lite annorlunda. Nu sitter jag bara här med maimuna och nyawa och gör ingenting faktiskt. Funderar på att tagga hem snart. Mår inge braaa<3





fake people all over the world these days

Fuck alla falska vänner där ute, Varför ska man vara falsk när man kan vara sig själv. Jag förstår mig verkligen inte på falska människor, man kan tro att de får betalt för att de är falska. Det är så jävla fult när man ska leka någon annan och ljuga om allt annat för att få mera vänner eller sprida falska rykten om en av dina så kallade vän bara för att verka cool eller något liknande. Tycker att folk borde ta skärpa sig. GROW UP PEOPLE AND STOP BEING SO FAKE! life doesn't get easier by being fake all the time. Jag märker nu att i livet ska man vara försiktigt med vilka man berättar sina hemligheter till för att några är nyfikna och resten skiten fullständigt i dig, som jag brukar alltid säga vänner är som pattar, Några har ett stort hjärta medans några har ett litet hjärta. Några är äkta och resten är falska. och folk tror att vi lever i ett sjukt värld men sanningen är att det är vi folket som är sjuka och inte världen. MY ADVISE IS BE CAREFULL WHO YOU TRUST CUS THE PRETTIEST GIRLS DOES THE UGGLIEST THING YOU CAN EVER IMAGINE AND THAT'S THE FACT.

hihi ps: det här inlägget ville jag bara skriva, det är inte något som har hänt direkt men ville bara få ut det.
Bless<3


GOOD EVENING PEOPLE

God kväll fellos

Jag duschade precis och har ätit flingor så just nu ligger jag bara på sängen och tar det lugnt. Det har inte hänt så mycket förutom att jag har bara varit hemma sen gick jag till nyawa efter det kom nyawa hem hos oss och det va chill. jag är så uttråkad att jag vet inte vad jag ska skriva..:/ tråkigt..


PLEASE COME HOME ABRAHAM DAVIS

Någon som jag saknar otroligt mycket är min bror Abraham, ingen vet vart han är och han har inte hört av sig på länge och ingen vet när han kommer hem.. Det har gått några månader nu.
Jag saknar dig Abraham, snälla kom hem nu och allt känns så himla tråkigt nu när du är inte här med oss allvarligt talat. Jag saknar din sjuka humor och jag saknar att vara i närheten av dig. Jag har haft sjuka drömmar om dig och varje gång jag vaknar så tror jag alltid att du kanske kommer hem snart men månaden kommer och går du är fortfarande inte här:-/ Hoppas verkligen att du har det bra där du är men du borde ta och komma hem nu, jag minns att jag bruka tycka att du var skiit jobbigt och bad dig att tagga varje gång du är jobbigt mot mig men alla elaka ord jag har sagt till dig menade jag verkligen inte och jag hoppas att jag kunde gå tillbaka i tiden och ta tillbaka alla elaka ord. Alla saaaaknar diiig grooovt!!!!<3<3

RISE AND SHINE BEAUTIFUL

Godmorgon!
Jag vaknade för en timme sen och jag ligger fortfarande och fyyfan va jag känner mig hungrig! men jag pallar inte gå till köket och fixa mat.. det känns som om jag kommer att göra så mycket haha min frukost brukar inte vara vanlig säger jag bara! de som känner mig vet väl vad jag menar men iaf.. fuuuck.. hade något att skriva men nu har jag glömt bort! hatar när det ska alltid hända så-.- typiskt... puss

2 questions and 2 answers

JENNA om EGO BILDER PÅ MOI OCH MIN SISTAH:
OMG OMG! DU OCH DIN SYSTER ÄR VACKER!

svar: HIHI vaaa snällt sagt av dig och tack så mycket!<3

älskar din blogg om Bruden ruttnar snart i sitt eget hem:Du e så vacker juliette och ditt nya hår passar dig perfekt! gör mer videoinlägg:-) hihi<3

svar: asså jag vet inte vad jag ska säga förutom tack! jag är ju ganska nöjd med håret så tack:). Visst! jag kan börja det lite oftare<3

The next big thing

En låt som jag tycker att ni borde lyssna på är''THE NEXT BIG THING''
Jag diggar den helt å hållet! Videon är dope och killen har swagga måste jag erkänna.
TUNG LÅT CHRIS:)!

-WORDS


CUTE WOOORDS FROM A CUTE BOY

1412811118_5_tyy__large

We are taking it to the next level

Goodmorgning!

I just woke up and i'm feeling a little bit tired.. Feels like i've only slept for 3hours but the thruth is that i slept for 9hours today so i still dont know why i'm feeling exhausted but any ways.. It's saturday today but i have no plans which sucks! I just wanna do something fun! I'm tired of sitting home the whole day eating like a desprate black girl..-.- Hihi mum and her dear friend is making breakfast for us and the food smells good! It's not usual that mum makes breakfast for us so i dont really know what's got into her but heeey i shouldn't be complaining right now hehe i should be happy instead right?



Bruden ruttnar snart i sitt eget hem

Faan vilken  keff fredag! jag säger till er att mitt liv är så himla tråkigt att jag längtar inte ens till helg.. Fatta hur tråkigt liv man har hahaha! hellre va i skolan än att vara hemma och göra ingenting!

Jag skulle ha gått hem hos nyawa men det visade sig att hon var tvungen att gå nånstans med hennes mamma och jag trodde att hon skulle vara hemma lite tidigare men det blev mörkt och man tappar lusten och dessutom skulle min mamma inte låta mig hahahah hon skulle ba: vaaaafan ska du göra ute när kln är 11 fast än det är bara 5 på dagen..? kvinnan kollar på vädret och inte själva tiden hahah helt sjukt! men vad ska man göra? så är de flesta afrikaner. Så ni vet så kommer jag att skriva massor med inlägg tills jag somnar för just nu har jag mucho tråkigt!


EGO BILDER PÅ MOI OCH MIN SISTAH











snart blir det utgång

Va uttråkad jag är... nothing new eller hur? jag har alltid tråkigt och ni har nog märkt det hihi jag skriver jämt att jag har tråkigt i varje inlägg men vad ska man göra? har man keff liv så har man väl det!

Just nu så sitter jag i köket med syrran och vi funderar på att gå förbi Nyawa, Det är fredag idag och ingen pallar sitta hemma och ruttna. Jag måste bara byta om till skönare kläder sen taggar vi:-D hoppas eran fredag blir kul!

haha ignonera elvis i bakgrunden. haha nu kan ni inte göra det bara för att jag har skrivit det
men det är tillåtet att skratta mina kära läsare hahah.<3


muuuaaahhh muaaahh


CHILLIN IN DA SCHOOOOOL

HALLÅ PÅ ER!

Just nu så är jag fortfarande i skolan, jag slutade för en timme sen:-) fett tidigt jag vet:-D.
Jag gör inte så mycket faktiskt.. sitter här med Nyawa,Ginette och elvis. Alla spelar spel just nu hahah NO LIFE FOR REAL.. ahh finns inte så mycket att säga nu. puss<3

FAKE SMILE




GOODNIGHT & SLEEP TIGHT.

Nu ska jag sova och jag ska försöka gå upp kl6 imorgon.
Sov gott och dröm sött!<3


A RELATIONSHIP ADVICE


MISS THE FEELING BUT I'D RATHER BE SINGLE FOR NOW

Faaan va jag saknar känslan av att vara kär, hihi Att ha ett förhållande med en kille kan vara både bra och dåligt.
Det possitiva med att ha ett förhållande är att: om man verkligen älskar sin partner då vill man alltid vara med den personen och då kan man verkligen vara sig själv så länge man är ensamma.. Egentligen så är det ganska svårt att beskriva känslan, De flesta av er vet säkert hur det känns att vara med den man verkligen älskar:-)

och det Negativa är att: Det blir oftast mycket konflikter och det beror kanske på att man har svårt att lita på varandra efter ett tag eller det är inte alltid så att man inte litar på varandra, Det kan va så att den ena litar på en men inte den andra och det är där konflikten uppstår. Det kommer vissa tider i ett förhållande när man bråkar om helt onödiga saker som blir till värsta grejen att man inte kan lösa problemet och då är det bara jobbigt liksom. Man tröttnar på allt men ändås så vill man inte lämna sin partner.. förstår ni vad jag försöker att komma fram till? När man älskar någon för mycket då vet man inte hur man ska tänka eller vad man ska göra för det enda som är dina tankar neeeh.. faaan va jag älskar honom/henne men jag orkar inte tjaffsa mer! Man blir förvirrad.
Men det är inte alla förhållande som e likadana men jag vet att i varje förhållande så måste man alltid bråka annars är det ingen kärlek alls. Om inte man bråkar eller små tjaffsar i ett förhållande då är det något tokigt på gång ska ni veta, as for me så vill jag förbli singel så länge. pallar inte med mycket drama och om min prins är där ute så kommer han nog till mig hihi jag tänker absolut inte leta efter honom! ohhhw nu äter jag så det känns jobbigt att skriva så tyvär måste jag avsluta inlägget med att puuss och jag återkommer efter jag har ätit:-)


TRÖTT BRUUUD

Fan jag är så trött.. jag pallar inte blogga sorry. eller orkar inte berätta om vad jag har gjort osv... Puss<3


HAHAHAHA GJORDE MIN DAG

Mannen säger till sin fru "vad skulle du göra om jag vann på lotto" fru svarar "ta hälften och lämna dig" mannnen svarar "bra, jag vann 12kr här är 6 jalla ut


spanska spanska.. too damn sexy language

Jag fatar nada men jag älskar låten framförallt så är det beyonce som sjunger liksom
Kvinnan är galen och det är på spanska tom! så jävla sexiigt!<3


IT'S EASY TO WRITE AS LONG IF THE WORDS ARE COMING FROM UR HEART




Slänger in en dålig bild på min outshit



assåå fyyfan va trött jag är

Jag är så jävla trött! Onsdagar är värsta dagen ever!.

Min dag började med att jag gick upp kl6 och jag hann duscha och äta frukost sen kom jag i tid vilket var bra.
Onsdagar är det så att vi brukar vara i köket från 8 till tre.. tänk att man jobbar bara och man får ingen rast emellan eller något sånt.. man går och går bara till slut känner man sig hel sliten och vet inte om man ska dö eller bara svimma.. Jag fick jobba i matsalen idag och jag var servitriss med en till kille och vi fick 16 gäster först var jag glad över att jag fick jobba i matsalen eftersom jag trodde att det skulle inte vara så mycket och göra men nopp! i was wrong.. det var lika jobbigt som att jobba i köket, haha pinsamma som hände mig idag var att jag tappa ett glas när jag skulle duka bordet och gästerna satt där men egentliget så gick glaset sönder när jag höll i den.. konstigt jag vet men nog om det. Kl1 fick vi äta faaan va sköönt det kändes hahah men sen när vi skulle städa köket var det så jävla jobbigt-.- det kändes som vi skulle aldrig bli klara! kl 3 började jag rulla hemåt såklart och nu ligger jag och gör absolut ingenting... Boring life i know!


Long purple hair is the new style

Morsan fixa klart mitt hår nyss, det känns galet sköönt faktiskt! ahaha o jag måste erkänna att jag diggar håret redan. Färgen var inte så illa men purple är fortfarande inte min färg fast håret blev super duper!<3
vad tkr ni?:-)




Klassrummet och ruttnar

Jag slutade för 1timme sen och nu sitter jag i klassrummet.. Nyawa har fortfarande lektion så jag ska vänta tills de slutar.. Skiit tråkigt lektion de har. Medans deras lärare pratar om något... så sitter jag och tar bilder.. ganska uttråkad är jag faktiskt..-.-






Pinsamt läge hihi

Jag har precis kollat på en ghanian film som heter ''Hereos Productions'' den var faktiskt bra, förut så tyckte jag mer om nigerian filmer men nu älskar jag ghanian filmer, de improvisera skit bra tycker och för en gångs skull använder de inte keff engelska och god daaaamn filmen var lite för mycket assåå.. jag menar liksom när de ska ha sex så visar de exakt allt.. kändes som om om såg på porr:-s och det var fett pinsamt för att jag satt och kollade på filmen med min morsa med min yngsta moster.. hahah Morsan vet ju om att vi vet om sex och sånt men ändå är det rätt pinsamt att sitta o kolla på såna där filmer med morsan sin liksom.. riktigt awkward!! Man måste leka som om man kollar inte på filmen hahahah pinsamt läge måste jag erkänna.

I det förra inlägget så skrev jag att jag skulle fixa mitt hår idag men tyvär så orkar jag inte fixa för min mamma ville börja fixa halv elva och jag orkade verkligen inte sitta för jag vet hur seg min mamma kan vara asså så vi ska ta det imorn istället hoppas jag men nu säger jag godnatt!:-)

faaan vilken gammal bild-brist på bilder!



words coming from my heart



så ensam jag känner mig just nu:-(

Jag är inte den typen som visar att jag är ledsen, det är mycket som händer just nu men ja orkar aldrig prata om det ´med någon för även om jag berättar för en av mina närmaste vänner kommer de aldrig veta hur jag känner mig inombords, visst de kommer att bry sig osv men smärtan som jag känner just nu i mitt hjärta kommer ingen att känna, Jag har aldrig känt mig såhär ensam i mitt liv, jag kan inte ens prata med min egen mamma om hur jag känner mig just nu.... saknar verkligen de tiderna jag var liten och behövde inte bry mig om något men nu när jag växer blir allt mer komplicerade och det suger så jävla mycket... det känns som om livet suger just nu men jag ska fan inte klaga på att jag har ett dåligt liv för det jag har verkligen inte och jag tackar gud för allt han har gjort för mig men jag önsar att min pappa vore här just nu, 8år har det gått och jag har inte sett honom, Alla ni som har en far där ute borde verkligen tacka gud att ni få chansen att få se eran pappa varje morgon och när ni vill och att han skäller ut er och tjatar om att ni inte får ha en kille osv, Den enda jag vill vara med nu är min pappa.

I believe that everything happens for a reason... one beautiful day i'll get the chanse to meet you, maybe not today and not tomorrow but one day for sure....<3


ROCK MY WORLD

Faaan va jag älskade den här låten när jag var liten och gör ju det fortfarande haha får värsta minnen när jag lyssnar på den, spola fram till 03:25 om du vill börja lyssna på låten<3


Juliette ska fixa lila hår idag

Idag ska jag fixa mitt hår och det blir extensions tyvär, först ville jag fixa flätor men orkar inte med flätor ärligt talat och mitt hår växer snabbare när jag använder extension men jag ska fixa lila extensions och min mamma föreslog färgen.. liksom lila är inte min färg direkt men enligt mamma så kommer håret att vara skiiit snyggt. Vi får fan hoppas på att jag kommer att bli nöjd med färgen och håret

jag saknar tiderna jag hade flätor meeen daaaamn va länge man måste sitta för att bli så fin


UTTRÅKAD I SKOLAN

Sitter helt ensam och väntar på att min lektion ska börja och det är idrott... jag pallar verkligen inte vara med men what to do?! det här är inte grundskolan att man kan skolka när man vill eller man kan men man vill inte för annars blir det no cash u know vilket suger hah i mean alla vill ha money! Min lektion börjar 20 över 1 och tiden går riktigt segt, haha de flesta elever lyssnar på högsta musiken så tyst är det inte i min skolan, det är aldrig tyst här. Och vaafan är det med regnet egenligen?!! vfr vägra det sluta regna... seriöst jag har tröttnat på regnet.. ahh måste förbredda mig nu puss heey <3


that's what i'm tälling yu




Vilken tråkig söndaaaag jag har haft

Asso rubriken säger det hela, helgen har varit skiit tråkigt-.-
Jag har inte gjort något kul alls, har bara legat på sängen och ätit som en fet kossa
Man längtar till helgen och när den kommer så har man inga planer så man ruttnar alltid hemma..
-.- skiiiit tråkigt liv!

Men jag ligger på sängen och det känns skönt för jag har precis duschat och ätit så jag tar det lugnt
mhmh.. finns inte så mycket att skriva så gotta leave ya now puss<3


GOD MORGON BLOGGEN

Jag ligger på sängen och är inne på twitter medans spelar mario spelet
haha assåå jag är verkligen beroende av spelet allvarligt talat! men det är skiit kul:-D
Faaan.. jag känner mig fett hungrig just nu men grejen är att jag pallar inte upp och fixa mat...
Jag vet.. jag e för lat men vad ska man göra? och vädret uttråkar mig ännu mer-.- det är molnigt ute och man hör knappast fåglarna visslar. De sover nog antar jag:-D haha ahh men nu ska jag fortsätta spela puss på errr!<3


Fattar inte att jag vågar lägga ut videon

HAHAHAHAHAHAHAHA ASSÅÅ JAG SKÄMMER UT MIG PÅ HÖG NIVÅ ASSÅ

UTTRÅKAD NYVAKEN BRUD PÅ EN LÖRDAG MORGON- FAAAAAIL VIDEO ASSÅ HAHAHAHAHAH JAG SKÄÄMS GROVT. INGEN TVINGAR MIG ATT LÄGGA UT DEN MEN VILL BARA.. IBLAND MÅSTE MAN VÅGA GÖRA SAKER


ROLAND AND DIAMOND ARE GONE-YÄSS!

hahaha OK jag e fett glad, snorungarna är inte hemma och det känns så jävla skönt att inte ha de här.. Nu slipper man skrika som en galning! och nu slipper jag bli väckt av diamond tidigt på morgonen bara för att fixa frukost åt henne. Roland åkte igår och Diamond åkte för 1timme sen fast de kommer hem på måndag morgon-.- hahah ahhjaaa.. morsan är hemma nu och det är väl bra fast hon mår inte så braa:-/ måste gåå nu upp till centrum för att köpa medicin puss!<3


Dagens- Now she gone


KVÄLLENS INSPIRATION

Tumblr_lrh3olkxwe1qcoiv2o1_500_large
Tumblr_llysggtyji1qjmafxo1_500_large
Tumblr_lrl88i8syi1qdl0pso1_500_large
Tumblr_llx46e6xbk1qjmafxo1_500_large
Tumblr_lrmtg2s4ys1r2dublo1_500_large


hahahahahhHAHAHAH tider

Hitta ett gammal video på mig och nyawa
sen hittade jag en till på mig och junior(hahaha skiter faktiskt i om vi e ovänner så lägger jag ut den.
Saaaknar tiderna asså hahaha
ahahaha den är inte så kuul men vilka minner asså
hahah jag ska föreställa drake assåå

UTTRÅKAD SJUKLING PÅ EN FREDAG

EYYYY... Det är så tråkigt att vara sjuk på en fredag allvarligt talat.. jag vill göra något men jag är sjuuk och har inge styrka! och mamma kommer hem imorn fast vet inte riktigt vilken tid så vi ska försöka städa huset inatt ifall om det skulle hända att hon kommer tidigt på morgonen men jag tror fortfarande att hon kommer hem vid kvällen fast det vet inte jag ju.. det e bara att vänta hihi.
Jag blir jätte hungrig av att ligga på sängen,snyta mig hela jävla tiden. NO LIFE PÅ HÖG NIVÅ!

DONT JUDGE


I'll be ur sunshine u can be mine

WHAAAAAT'S CRACKIN?!!

Jag mår inte bra faktiskt... förkylningen stör mig grovt och jag kunde inte sova inatt plus jag hade svårt och sitta under lektionen eftersom jag behövde snyta mig efter varje minut vilket var skiit jobbigt och jag kunde ha stannat hemma men jag orkar inte... det är skit tråkigt att vara hemma och göra ingenting. Jahh... vad händer hos er annars??! sjäälv så ligger jag på soffan och  pumpar mina öron med sean pauls låtar, snubbens låtar e bara för tunga, det går inte att ogilla hans låter ärligt talat.

 


EN SJUKLING GOES ROSA&SVART

Ahhh.. mitt hår e fucked up? e man sjuk så pallar man inte bry sig om sitt uttseende



always be prepare for a new day


HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHH OMG! HAR VÄRLDENS SKRATTATTACK JUST NU
och ni undrar säkert varför JOO!! min moster bad mig att lägga ut en låt åt henne på fb eftersom hon inte vet hur man gör och jag loggade in på hennes fb på min dator medans hon använde andra datorn och hon visste inte att jag va inloggad i hennes samtidigt som hon va och efter jag hade lagt ut låten så skrev en kille till henne och jag svarade fast hon förstod ingenting såå hon fick panik och ropade på mig.

MOSTER: KAAAADIII KOM NUUUU!
JAG: NEEHHHH VFR?!(små flinar)
MOSTER:snälla kom nu jag ber dig det är något konstigt som händer på fb!
JAG: vaaa.. assåå vad menar du? jag pallar inte upp från sängen(små flinar ännu mer)
MOSTER: assåååå datorn skriver ju för sig själv och det skrämmer mig! du måste se det här
JAG: HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA SLUTA! ok jag kommer
MOSTER: kolla vad datorn skrev till killen!:-O jag har inte skrivit ett skiiit
JAG: omg... fett konstigt men det är bra du slipper skriva så mycket
MOSTER: neeh nu tänker jag svimma, vad e dt här för land? visste inte att datorn kunde skriva för sig själv
JAG: det är sverige allt är möööjligt hahahah.


EFTER 5 MIN..

JAG: har killen skrivit än?
MOSTER: neehhhhh pallar inte skriva till honom, oojj nu skriver han
JAG: SVARA DÅÅÅ!
MOSTER: datan hann svara före mig:-o jag tänker stänga av datorn!
JAG: du vet väl att det är jag som skriver åt dig?
MOSTER: SLUTA LJUG!
JAG: neehh hahahah jag menar allvar, e inloggad på din just nu
MOSTER: oftaaa! visa mig nu dååå
JAG: KOLLA..
MOSTER: MEEEEN ASSÅÅ DIN MISSBILDAD GORILLA! DU SKRÄMDE MIG
JAG: HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAAHAHAH behövde det där

TWITTER


-



Jag tycker att alla borde skaffa twitter eller inte alla men de som vill sååklart.. vem är jag och bestämma över alla?:-D hahah men assåå twitter är faktiskt kul.. kanske från början så är det tråkigt men sen när man har många följare osv så det blir det ganska kul och dessutom är det faktiskt roligt att följa någon man avgudar as mycket. haha jag stalkar ner trey och lil khalil varje dag.. det är så jävla kul och få veta vad de håller på med. De uppdatera dygnet runt. ahhh men ärligt ni borde skaffa:-)

ifall ni skaffar så är det bara att föla mig så följer jag tillbaka:-)
http://twitter.com/#!/JulieBlaack

 


upp och ner daaaaag

WHAAAT'S CRAACKIN PEOPLE?!<3

Själv så ligger jag på morsans säng hihi skiit sklln säng och det är så mysigt här inne.
Och jag åt precis faktiskt så jag är rätt mätt.

Som jag skrev innan så skulle jag på en modell grej med linda, men det blev ändrade planer
eftersom vi kunde inte hitta stället eller skolan egentligen och jag kunde inte kontakta amanda eftersom det var något fel.. tror nog att det beror på att hon inte hade comviq eller så var det något annat men iaf jag sket bara i och åkte tillbaka till skolan och det var inte så mycket som hände där.. ni vet det vanliga.. lektioner o vänner osv.. efter skolan kom jag hem direkt:-) Nu ligger jag på morsans säng och tar det lugnt med livet<3
Puss

några mobbade bilder vi tog under engelska lektionen(uttråkad var man alltså)





NU ÅKER MAN MOT SLUSSEN

Nu ska jag ta bussen och efter det ska jag träffa min vackra linda, såå söt av henne att följa med till slussen för modell grejen- jag uppdatera mer när jag är hemma. WISH ME LUUCK
PUSS!<3


Mätt men ska ändås käka lite till

Jag åt precis eller inte precis men för 30min sen och nu känner jag mig ganska hungrig så jag ska rulla mot köket o kolla vad e det som finns hhaha


from my heart



Får aldrig nog av rush hour

hahahaha älskar bara den här delen groovt asså


Dag 1 i köket

Heeeyy snyggingar<3

Jag kom hem för ca 30min sen nu ligger jag på sängen och skriver ett hälsoprojekt som jag måste lämna i tid.
Det går ganska bra just nu.

Ahh som det står på rubriken: Dag 1 i köket och med det menar jag att idag var vår första gång att laga mat i köket:-) Från början så jag var nervös och fråga inte mig varför för jag vet verkligen inte:-) iaf första dagen i köket var rätt spännande eftersom vi alla är ju nybörjare och vi ligger på samma nivå vilket är kul haha. Jag kan säga att vi alla klantade oss, Innan vi fick börja laga mat så pratade kocken först eller läraren. Vet inte riktigt vad jag ska kalla honom och efter det fick vi dela oss i två grupper. Ena gruppen fick laga tre olika matrecepter som 3:orna hade skrivit och den andra gruppen fick göra samma sak fast det var inte samma matrecept. Vi är en liten grupp faktiskt:-) vi är bara 8 pers men idag saknade två elever så vi var 6 elever i ett kök och det vi fick tillaga var:

Grönsakspaj
picatta bröd
tomatsås
Ris
stekt kyckling med ost¨
Stekt fisk
två till sås(kommer inte ihåg vad de hette)
Blåbärspaj

hihi och vi åt all mat samt lärarna också, måste erkänna att maten var ganska god fast nästa vecka kommer vi inte bara att laga åt oss själva utan andra personaler och några andra gäster så det blir spännande:-). ahh jag tycker att jag har skrivit tillräckligt mycket så jag ska fortsätta skriva mitt hälsaprojekt nu och jag bloggar mer senare puss puss<3


Faaan må ingee braaa:-/

Min förkylning håller på att bli värre nu:-( jag pallar inte vara sjuuk.. vi får se om jag orkar vara i skolan idag
för jag mår skiit och idag ska vi vara i köket hela dagen så det blir jätte jobbigt för mig som är förskyld:-(.
Ska dra nu puss<3


Dagens låt


by the one and only julie




Vem ska med mig på torsdag..?

På torsdag är det så att jag ska åka till slussen och träffa amanda, tjejen som bad mig vara hennes modell och grejen är att jag vill inte åka dit ensam:-( skiiit långt och trååkigt.. Finns det absolut ingen som kan hänga med mig på torsdag??? om det finns någon där ute som skulle tänka sig åka med mig kan gärna kommentera det här inlägget eller så är det bara att skriva på fb, skulle uppskatta det verkligen.
Puss<3


You can count on me like 1 2 3 i'll be there

Hallo Hallo!

Sitter i köksbordet och ska snart snart äta:-) det är syrran som har lagat mat idag och det blev grillad kyckling med ris och bearnisås:-) gott gott!.

Min dag har varit fett tråkigt... jag försov mig och jag var inte på så bra humör, lektionerna var as tråkigt efter skolan gick vi ner till märsta centrum för att handla lite, Gi hängde med och vädret var fucked up och är fortfarande fucked up... Jag känner på mig att jag håller på bli sjuk:-/ vilket är så jävla dåligt. Men ska dricka stark sås så det coolar ner sig:-) det funkar alltid. Ajaaa nu ska jag ätaaaa.
Puss Puss<3



Dagens fråga

Jag ska börja köra en sån här''dagens fråga''
Jag kommer inte att ställa er en fråga varje dag utan då och då:-)
Dagens fråga leder så här:

Om du har ett bra svar så är det bara att kommentera inlägget


Det är bara jag och sängen

Jag ligger just nu på sängen och lyssnar på musik,, alla andra sover förutom jag.. jag kan inte sova och jag vet inte riktigt varför:-/ och jag börjar nog kvart över åtta om jag minns rätt:

Ahhhhjuste.. har jag inte berättat? på torsdag ska jag vara sminkmodell åt en tjej som ville att ja skulle vara det åt henne och hon är sjuuuukt vacker dessutom är hon jätte bra på att sminka, hon utbildar ju sig som makeupartist sååå hon är bra på det hon gör, hennes blogg hittar ni här ifall ni vill kika in och kolla vad hon håller på med:-) och dessutom hade en annan tjej bett mig vara hennes sminkmodell nästa månad såå det bliir skiit kul:-D längtar som faaan.
pusss<3


written by me




kort inlägg om dagen

WHAAAATTT'S CRACKIN?!<3

Jag kom hem precis och just nu så ligger jag på min säng.

Lite kortfattat om dagen: Jag började 10 och vädret var skit så jag kom försent dessutom så blev jag jagad och biten av en hund medans det fucking regnade:-O snacka om otur. Hade bara två lektioner och det var engelska och idrott men jag deltog inte på idrotten så jag tog en promenad efter idrotten taggade jag hem med de andra och nu ska jag äta sönder mig för jag e hungrig puss..<3




OUTFIT OF THE DAY




svaaaar påååå tal

älskar din blogg om BUSY BUSY DAY:
Börja lägg ut mera bilder på dina outfits:-)<3
Du är vacker, satsa på model gumman:-)

svar: joo jag har börjat med det:-) ska fortsätta göra det, taaack så jäävla mkt! njaa.. model e inte min grej

<3 om Det är fredag idag allihopa!:
Vacker

svar: taaaaack taack sötaaa du:-)

 

BELLITA om Nyawas nya babies:
Dem e fina:-) kan inte du lägga ut en bild på vad du ska ha till festen ikväll?<3
Grymt fin blogg du har juliette

svar: ahhhhvisst jag vet det hihi:-) oojjj... glömde göra det faktiskt men jag kan fortfarande ta bild på den och lägga ut den ifall om du fortfarande vill:-) det är bara kommentera igen. Taaaack för kommentaren:-) 


zessai om Fortfarande i skolan med mina idjuuuter:
Hur länge har du känt linda?:-)

svar: hur länge jag har känt linda... shiiit måste tänka nogrant nu.. jag tror 3år eller så är det 2år hihi
måste fråga linda om hon vet asså fast jag e 50% säkert på att det är 3år

 

 

Läsare om I WILL NEVER GET JEALOUS IF I SEE MY EX WITH SOMEBODY ELSE CUZ MY MUM TAUGHT ME TO GIVE MY USED TOYS TO THE LESS FORTUNATE:Din blogg är så jävla braa!!! och du är så vacker. En fråga, vem är det som har sminkat dig på bilden du har som header. otroligt snyggt

svar: assåå du anar inte hur glad jag blir när ni bara kommentera bloggen, feeettt sööööt! kan gissa på att du är också skiit vacker:-). På den bilden har jag sminkat mig själv faktiskt:-) 

Annah om BUSY BUSY DAY:
Jaa det är sant! skulle vara kul och se vad du har för kläder:-) skiiit snygg blogg o bra!

svar: taack tack:-D<3

 

Ville bara säga att du är stark som kan hantera detta...btw fin blogg../silpa  om LÄS OCH KOMMENTERA GÄRNA:

svar: taaack såå mycket silpa, sååå sööt av dig gumman<3


Jaaaag kan inte sooova:-(

Faaan att jag inte kan sova, jag börjar 10:10 hahah eller jag har redan sovit men min högljuda moster väckte mig. Tjejen pratar för mycket och nu kan jag inte somna om-.- skiit trååkigt. jag har ingenting jusst nu så jag ska svara på några frågor som jag har fått på bloggen. puss<3


dags och skriva klart nån jävla svenska uppgift

Nääähhmen nu ska jag ta och skriva klart en svenska uppgift som jag skulle ha skrivit klart sen förra vecka. Den måste in senaste imorn, sedan ska jag försöka jobba lite med matte ifall jag orkar. Ni fåå ha det såå bra puss<3


SOMETIMES THE WRONG CHOICES WE MAKE IN LIFE BRING US TO THE RIGHT PLACE EVER


Julie- hemma frååån bure nu

whaaaaaaat's crackin people!<3

Jag kom hem för en kvart sen nu ligger jag på soffan och kollar på en keff nigerian film som min morbror satte på. Fatta inte hur de orkar kolla på samma film om och om igen:-O ajaaa vad ska man göra åt saken..

Jag gick ner till bure på baiyossohs systers förlovning. Det var inte så stor fest. De gjorde bara för familj och närmaste vänner, det var rätt chill även fast man inte gjorde så mycket förutom att kolla på snorungarna och vuxa ta över dansgolvet haha det var faktiskt skiit kul då när de dansade och min lille morbror james som inte skäms alls bestämde sig för att fucka ur, killen dansade och dansade bara! killen tjänade 200kr på en kväll:-O lyyyckos jääävel haha men nog om honom. vad mer kan jag berätta.. hahah det skulle vara lättare om man kunde bara filma sin vardag sen lägga ut video för då slipper man skriva så mycket haha:-) ska försöka göra så nån dag när jag pallar. men nu ska jag lägga ut några bilder. puss<3

yazzie<3

baiyossoh&yasmine(skiit söta jag vet)

Alimamy mr swagga boy

Nyawa söööt saaak<3

Mr speed in deed haha<3



 

mmhmhm maaat

Kärlek till maaat assåå



Nu rullar man hos baiyossoh peace out



Sierra leone party last night

God morgon på er...

Sov nig gott? själv så gjorde jag inte det och jag är hur trött som helst och jag kan inte somna om eller jag får inte egentligen. Jag ligger och gör ingenting.. funderar på att gå upp och duscha snart sedan träffa yasmine sen ska fortsätta mot hennes kille palats haha.

Igår kväll var jag på en fest med nyawa och min syster.. Jag vet inte riktigt om jag orkar berättar vad som hände eller inte hände för jag känner mig ganska lat! men iaf festen var helt ok... det va inte fett med folk men det dög också och det fanns bra musik då och då så det var också braa... det kom några stunder då allt bara kändes så jävla tråkigt att man ångrade sig varför man ens gick på festen tanken på att jag fick inte åka egentligen haha men jag åkte ändå. Fet synd om mig om jag blir busted och tydligen så skulle inte morsan komma hem idag, hon kommer hem nästa söndag:-O ajaa jag måste upp och fixa mig för jag ska på baiyossohs systers förlovning grej. Ska försöka ta massa med bilder på oss och mitt andra hjärta(maaat)heheh:-)

p.s: det blev inte så mpnga bilder från min mobil men kan ladda upp några nu:-)





Mina naglar som jag fixade hhaha skiit fula de blev






Nyawas nya babies

Jag var hemma hos nyawa igår kväll och jag fick se vad hon skulle ta på sig på festen som vi ska till idag
och hennes skor är bara för snygga! Fråga inte mig vart hon har köpt de för de är från USA
och ni kommer nog inte få tag på de haha classy shiit snackar vi om
Visst var den snygg?:-)


GOOD MORGNING PEOPLE

Vaknade precis och nu ligger jag bara och latar mig på sängen som vanligt
Det är lördag idag och min dag kommer börja med att städa hela huset så att det blir rent och fint när morsan kommer hem från vart hon än är, kvinnan reste och vill inte säga vart hon reste men hon kommer iaf hem imorn. Äntligen vafaan, vi har varit ensamma hemma en hel vecka. Ganska chill faktiskt.

Jag vill upp nu nu men jag orkar inte:-( haha alla får den där känslan, det är verkligen konstigt att man vill inte gå lägga sig på helger och samtidigt vill inte upp från sängen nästa morgon. Om 5min ska jag upp hoppas vi... hahahha. Hoppas ni sov gott iaf för det gjorde jag inte. puss<3


Gaza slim- all my love for you


I WILL NEVER GET JEALOUS IF I SEE MY EX WITH SOMEBODY ELSE CUZ MY MUM TAUGHT ME TO GIVE MY USED TOYS TO THE LESS FORTUNATE


HEMMA NU

Kom precis hem och jag är skit hungrig så jag ska in mot köket nu och fixa något. Vi får väl se vad det blir.
Det är fredag IDAG! FINALLY!!:-D:-D HOPPAS BARA DET BLIR EN LYCKAD FRIDAY:-) HOLLA!<3


OJJJ FÄRGLAD MAN VA IDAG




Fortfarande i skolan med mina idjuuuter

Sitter i skolan just nu och bara tar det lugnt. Jag slutade för några timmar sen, kvart i elva. ojhhhh nu kommer linda hahahah. Hon sitter här bredvid mig o sjunger(keff soom faaan) jag vill hem men samtidigt orkar jag faktiskt inte eftersom det är så tråkigt hemma. Funderar på att träffa yasmine efteråt. ifall om hon är kvar men ah vi hööörs
ADIOS<3




Godnatt allihopa och sov gott!


Kärlek till låten<3


MISS KERI BABY, MY ROLE MODEL<3

Jag är kär i keri! hennes stil är galen och hennes kropp är bara för... OMG!
Kvinnan är verkligen vacker<3
Tumblr_loz22l4cfx1qitoojo1_r1_500_large

Tumblr_lpwbar6j2l1qhzinno1_500_large


There's always a reason why u change


WOOOOW VILKET SKIIT VÄDER

Jag kom hem för en stund sen nu sitter jag och kollar på en film som Diamond satte på nyss, det ser ut som skräck.. hahah mobbad o kolla på skräck mitt på dan(inte spännande alls) ajaa whaaat to do?!

Det känns som om jag skriver om samma sak varje dag:-s inget spännande händer i mitt tråkiga liv... Och det är otroligt att jag ens får besökare. Ibland sitter jag och tänker vad det är som gör min blogg intressant att ni ens läser den haha jag säger inte att ni ska sluta läsa men lite nyfiken kan man alltid vara eller hur?:-) nog om detta och då fortsätter to the next level.

Min dag började men att jag typ försov mig eller inte direkt fast enligt mig så gjorde jag det, jag skulle börja 09:35 och jag vaknade 8. Jag tycker att det är rätt sent eftersom jag hinner inte göra allt. T ex jag hann bara duscha och jag visste inte vad jag skulle ta på mig:-s så jag tog bara något och gissa om jag kom försent? joo det gjorde jag. Jag gillar att vakna 2timmar innan själva tiden jag börjar if u know what i mean och lektionerna var rätt tråkigt... Kunde inte koncetrera mig under lektionen eftersom jag var as hungrig och jag hade inte fått nån bra sömn så det kändes jobbigt att jobba med matte som jag avskyr!-.- Nu ska jag ta och sluta skriva. Puss<3


Skiiit väder skiit outfit




ETT STORT GRATTIS TILL MIN SYSTER!


Beauty is the eye of the beholder


I'M NOT MY SELF WHEN I'M HUNGRY

Ligger på soffan och lyssnar på musik o pratar med maimuna på luren.
Allt känns så segt just nu... Jag är skiit hungrig!:-( Utan mat är jag liksom helt pooooff!!!
I'm not my self when i'm hungry and that's so bad:-/,
Skolan har varit helt chill..
Idag fick jag lära oss mycket om vad det fanns för glas och vad man kunde använda de till.
Det var faktiskt rätt intressant och så fick vi lära oss hålla tre tallrik åt samma gång.. det var svårt och sen fick vi lära oss göra olika servetter eller något liknande. Efter skolan chillade jag i skolan och jag träffade linda som jag har inte träffat på länge kändes det som:-O men ahh.. så var min dag haha:-)
 ..
Puss

Vackra linda<3

Francis ville ta mina munkar från mig:-O

Vilken tur att jag hann äta allt!


TRALALALALALPLOPP



HHAHAHAH JAG OCH MIN TORRA HUMOR


-DAGENS


Don't let no one change the real you


MÅSTE LÄRA MIG SPANSKA, DET ÄR ETT MÅSTE

Ett språk som jag tycker är så jävla sexiigt är spanska, asså ärligt talat! jag älskar att lyssna på de som pratar spanska. Jag önskar verkligen att jag kunde prata spanska haha så jag har bestämt mig att jag ska lära mig spanska och jag vet inte hur jag ska lyckas med det ännu men jag måste bara lära mig. innan jag fyller 22 ska jag kunna spanska haha det är bestämt!:-D heheh stora drömmar man har men det är bara att hoppas på det bästa och tänka positivt. Man kan klara allt så länge man vill och tro på sig själv. Så är det bara:-)
Var bara tvungen och dela med mig lite av det jag tänkte på idag när jag var i skolan. Puss<3


BAD WEATHER=UGLY CLOTHES

Dagens tråkiga outfit såg ut såhääär. tog på mig det här för att det regnade idag och vädret gjorde mig fan deprimerad och jag bestämde mig för att bara ta något-.- sen på väg hem blev det värsta soligt


Live in this moment

HOLA!<3

Sitter i soffan och gör ingenting eller jag sitter egentligen och pumpar mina öron med lite musik annars gör jag ingenting, Det är skiiit bra väder ute just nu.. jag vill ut men orkar inte som vanligt.

Min dag har varit helt ok, jag säger samma sak varje dag. De finns inget och skriva om hur min dag har varit förutom att den har varit helt ok:-/ mmh.. men ni fåå ha de så braa puss




Love those who diserve it


Chillination me saaaaay

TJABA TJENA HALLÅ!!!<3

Jag kom hem för en timme sen nu ligger jag på sängen och fryser som faaan!:-O Det är kallare inomhus än ute.. konstigt jag vet.

Min dag har varit helt ok... inte så mycket hände, jag hade bara två lektioner och jag måste bara medge att jag hatar idrott tanken på att vi var tvugna att springa skiit mycket.. eller jag kanske överdriver just nu men för mig kändes det som om jag sprang skiit mycket haha det kanske beror på att jag har så dåligt kondition vilket är jävligt synd om mig däremot och jag ska fan börja jogga på kvällarna för att få tillbaka min kondis för det behövs verkligen haha icke bra och vara lat! haha det känns som om jag har skrivit massa onödiga saker... snälla sluta inte läs min blogg hahaha låter som en övergiven mobbad unge ajaaa nu skriver jag too much bullshit såå nu ska jag sluta göra det looove juliétte


Act like a lady not like a bitch

Hahah det är meningen att mitt ansikte ska inte synas så i did something with it fast ahhh här får ni några bilder på hur jag såg ut idag:-)





SHHHIT TIME FOR ME TO GO 2 BED

Omg jag är fortfarande vaken, pratade nyss i tel med romeo och jag kände för mig att lägga på asså. Klockan är för mycket! vilken tur att jag börjar 10:10 men jag är rätt seg av mig på morgonen sååå jag måste upp tidigare för att hinna med allting. jaahh men nu ska jag ta och lägga mig! Ni få sova sååå gott and sweet dreaaams love juliette


DEDICATED TO YASMINE LAGHRISSI<3

A hug is worth a thousand words but a friend like you is worth more.
I just want you to know that i'll be here for you through the bad and good times.

Vi hatade varandra, vi kallade varandra saker som vi egentligen inte menade.
 men idag så är du en av de viktigaste personen och du är verkligen en sann och bra vän som är värt att behålla.
Inte visste jag att du skulle betyda så mycket för mig och jag ångra inte att jag träffa dig och jag ångra inte att jag tog tiden för att lära känna dig efter all skiit som hade hänt mellan oss.
Du är en vacker tjej både in och ut och det ska du veta från och med idag, fuck andra som försöker att få dig gå ner till deras smutsiga nivå. Låt ingen trampa på dig för att få sig själva må bättre och du ska veta att du är en otroligt starkt tjej och fortsätt va den du är just nu och för alltid, det finns inget du behöver ändra på dig för du är perfekt som du är och kommer alltid att vara perfekt i mina ögon oavsett vad.

JAG ÄLSKAR MIN KRIGARE YASMINE LAGHRISSI<3


###SMIL3


------------Me no get no headlines 2 rite

HELLO THEEERE!<3

omg jag känner mig skiiit trött jussst nu att vara helt ärligt... känns som om jag har gjort fett mycket.
jag kom iaf precis hem, var med Baiyossoh och Yasmine hos baiyossoh och chillade bara.

Min dag var inte planerat direkt.. Jag hade egentligen bestämt mig att sitta hemma och ta det lugnt efter att ha duschat men det kom upp några saker som jag pallar verkligen inte förklara faktiskt men är glad att allt lönade sig till slut. Orkar faktiskt inte skriva mkt... Såå ni få ha det såå braa puss<3

Yasmine<3


hahah döda inte mig yasmine, din kille bad mig ta bilden^^


#730 treeey treeey

1314142522842732_large


BJUDER PÅ OSERIÖSA BILDER-HAHA

Jag har precis duschat och äntligen har jag permaneterat mitt hår, jag gjorde det sjäälv haha första gången är det för mig faktiskt annars är det mamma som bruka göra det åt mig^^ ajjaa här får ni några bilder som jag tog... var faan uttråkad så jag passade på och ta bilder:

Nähhhmen SAAY CHEAAASE!

HM.... FUNDERA PÅ ATT FÄRGA HÅRET VIT... HAHAH SAAAJK

Skulle kanske passa vem vet.... hahaha

jaapppppp!!! då var man klart med det hela:-D


Julie har förvandlat till en hemmafru

God Morgon på er!<3

Jag antar att flesta av er sover fortfarande gott medans jag ruttna framför datorn, Just nu så håller jag på att do some laundry(tvätta kläder) haha kanske inte alla som förstår engelska vem vet:-p. Jag hade bokat från 7idag på morgonen men pallade inte gå upp så tidigt så jag började tvätta från halv 9 och min slutar halv 11 hahah kort tid jag vet men hann tvätta lite iaf så det är väl braa, Efter tvätten ska jag städa... Idag känner jag för mig att städa bara. Jag tycker att det är bättre att städa tidigt ¨på morgonen så man hinner blir klart med allt innan dagen och efteråt kan man göra vad man vill:-)

Idag vet jag verkligen inte hur mina planer ser ut... Men vi får se hur allting blir. Måste fan rusa ner till tvättstugan nu puss<3


-TRUSTING SOMEBODY AINT THAT EASY


Mario Winans

OMG..... KOMMER ALLTID ALLTID ATT ÄLSKA DEN HÄR LÅTEN

Gamla låtar är bäst att vara helt ärligt, Nu leker alla house eller techno if u know what i mean
Alltså de flesta låtar har ingen mening gämfört med innan
ajaaa vad vet jag.. de flesta kanske inte tycker likadant som jag gör.
Fast det är min åsikt:-)


Chill Chill saturday indeed

Hello Hello på er!<3

Vad häänder hos er just nu?! sjäälv så händer det inte så mycket. Jag ligger på sängen och kollar på ''family guy'' med min lille morbror:-) mysigt jag vet ^^

Idag har jag inte gjort så mycket.. Jag spenderade min dag med nyawa och mina små råttor och resten av bunten. Idag bestämde jag mig för att tagga ut med snorungarna eftersom jag ville leka snäll eller ville visa lite kärlek även fast de är världens jobbigaste kids som finns enligt mig.
Jag träffade nyawa med i centrum med de andra och vi fortsatte oss mot tingvalla och där fanns det något.. eller de va något de gjorde.. vet inte riktigt vad det hela gick ut på men det fanns många barn som lektte och målade sig osv. Vi kände oss lite hungriga så vi rullade grannen bredvid hahah vi käka sen tagga vi ut igen sedan chillade vi utanför centrum:-)

Min fru mitt allt<3

F-A madam big ass<3
 
Världens jobbigaste morbror!!!

Finns ingen kaxigare än min moster asså. haha galen brud



Random kines jag såg ute och han ville ta bild med mig hela tiden och vägra låta mig vara hahah
Finns andra bilder på oss men i Mamies lur- han va riktigt tung

oommg... ignore my face, jag såg väärsta fet ut på bilden-__-


Dagens ruttna fula outfit såg ut såhär

Jag ska börja lägga ut mera bilder på mina outfit och jag gör det bara för att någon hade kommenterat bloggen och skrev att de tyckte att jag borde göra det oftare, alltså ta bild på mina outfits så jaahh... ska börja med det nu från och med den här veckan:


Time for me to let go of you


hahaha julies förslag

hahah okej det är så att jag har tråkigt och när jag har tråkigt tänker jag långt assåå: men iaf det här har jag tänkt.

För längesen så hade några kommenterat min blogg och ville att jag skulle lägga ut video när jag sjunger
och om mer än 15pers kommentera detta inlägg kommer jag att lägga ut en video när jag sjunger inom 1månad och det kommer att vara just den videon jag har under texten så det betyder att jag ska ha sjunga både spanska och engelska hahah och det som gör det hela spännande att ni ska se en svart tjej prata spanska och jag kan inte ens spanska, hahahah kul förslag vaaa?? men jag kommer endast att göra det om mer än 15pers kommentera inlägget och säger om de tycker att jag ska sjunga eller inte.
Sååå come on people tänk klart och kommentera vad ni tycker om min sjuka idé
Love juliette


H-A-P-P-I-N-E-S-S


LÄS OCH KOMMENTERA GÄRNA

Ok nu när jag inte har något att göra så jag tänkte skriva ett lång inlägg om kommentarerna jag har fått på min blogg angående mitt förhållande som tog slut för en vecka sen:

Jag hade inte förväntat mig att få så många kommentarer, och allt ni skrev fick mig tänka igenom allting.
Efter att ha läst det ni har kommenterat blev jag rätt glad eftersom alla ni gav mig bra råd och det va bra att ni skrev exakt vad ni tyckte och jag tog inte åt mig:-)

VILL LEVA SINGEL LIVET:
Grejen är att jag har bestämt mig att jag tänker inte ge junior en till chans och jag gör inte det för att ge honom payback(så är det absolut inte) Jag förstår att han gjorde ett misstag och alla förtjänar  ett till chans i livet men jag pallar inte ha en kille assåå...:-/ Nu vill jag leva singel livet ett tag och koncetrera mig på skolan. Ibland kan det vara stressigt att ha en kille. För det första så tänker man oftast negativt.. liksom man är alltid oroligt och detsamma när det gäller killen. det jag försöker komma fram till att jo jag har fortfarande känslor för junior men jag kan inte vara med honom.. eller jag kan men en del av mig vill inte pga många anledningar... Jag är nog rädd att börja om allting och sedan blir det jag som sårar honom precis som sist... För ett tag sen då vi var tillsammans så gjorde ´jag slut med honom efter 1månad eftersom mina känslor tog slut och jag ville inte att han skulle falla ännu mer för mig och när jag inte ens känner likadant... allt kändes som en lögn och jag orkade inte ljuga mer om hur jag kände mig för att jag själv skulle inte tycka om någon ljög för mig speciellt om hur de känner sig för mig.

KÄNSLORNA KOM TILLBAKA UNDER SOMMAREN:
Under sommaren då vi var med varandra kom mina känslor tillbaka märkte jag men då höll han på med andra tjejer eller en tjej iaf... kommer inte ihåg riktigt men någon höll han på med, jag vågade inte berätta för honom hur jag kände mig för honom eftersom jag var rädd för vad jag skulle få för svar... men efter ett tag pallade jag inte hålla det inom mig mer så en morgon bestämde jag mig för att sms:a honom. och tro mig jag skrev fetaste sms:et hahah typisk mig men iaf.. jag skrev hur jag kände och allt annat. Men jag fick inge svar så jag tänkte näääh... han har nog inga känslor och inte pallar svara och efter 1timme typ får jag ett samtal och gissa från vem? han såklart.. att vara helt ärligt så vågade jag inte svara på luren, för det första så va jag i duschen o duschade men ändås så svarade jag ahhaha:-p. Han berättade för mig att han hade läst mitt sms och jag sa typ: jahaa... såå ahh? han baa: mhmh... det var en sån pisamt konversation, ingen av oss hade något att säga speciellt jag som stod i duschen hahhaha så jag bad honom att ringa upp mig senare.

EN KVART EFTER:
Han ringde upp mig och då började vi prata allvar assåå, Ahh han sa att han har tänkt genom och han vill att vi ska börja om allt för att han gillar mig verkligen, han har aldrig gillat en tjej lika mycket som han har gillat mig så jag blev ganska rörd(aha bara gud vet om det han sa var sant) så jag sa oki... då är vi på g(alltså tsm) och jaaa jag var jätte glad:-D Vi umgicks med varandra varje dag och så och det kändes bra att vara i närheten av honom^^ oohh guuud nu är jag för känslomässigt nu går vi vidare haha

MAMMA FÅR REDA PÅ OM OSS:
hahahah det här är en ganska intressant del att läsa faktiskt, I det förra inlägget så hade jag skrivit att jag spenderade nästan hela min sommar med junior och anledningen till att jag gjorde det var för att min mamma hade rest bort till afrika och hon skulle vara där 1månad så vi fick bo hos min kusin''Francis'' och junior skulle också göra det, under de veckorna var vi vi ju med varandra hela tiden och vi tog massor med bilder och jag lägger alltid ut mina bilder, Felet jag gjorde var att jag glömde att jag hade min moster på fb som bor i liberia och det var där min morsa  åkte men innan mamma hade åkt så hade hon sett ett par bilder på jag och junior(alltså min moster pratar vi om nu.men iaf och när de var i afrika så hade min moster berättat för morsan att hon misstänker att jag är tillsammans med junior och att hon har sett flera bilder på oss två på fb men då brydde mamma sig inte, Efter att mamma hade kommit hem igen så kom junior francis och paul över hos oss men vi höll inte på(liiiksom vem vågar?!:-O) speciellt när man har svarta föräldrar och är själv svart. Efter en vecka kom junior och francis hem hos mig och vi skulle träna dansen och mamma var hemma då. Jag orkade inte träna just den dagen och mamma började ställa massa fråger vfr jag inte tar i när jag dansar osv..:-s men då förstod jag ingenting såå jag skeeet i allt. En kväll skulle vi på fest och det var liberias nationaldags fest och vi kom hem typp kl6-7 och memuna ville inte sova ensam hemma eftersom hon var den enda tjejen så jag hängde med henne o sov över sen nästa morgon börja min moster(francis mamma) tjata på mig:-s Det enda hon sa var att min mamma hade sagt till henne att hon misstänker att det är något som pågår mellan oss och att jag ska upp nu från sängen och gå hem(hahah då låg jag på sängen med junior) så jag och memuna taggade hem, jag var små sur när jag var på väg hem och jag förväntade mig värsta skället men öööh... jag fick ingen skäll. jag var ganska rädd hhahahaha och jag kunde inte sova en hel dag, jag väntade och väntade men hon frågade aldrig. Efter kanske 1månad råka jag typ komma hem försent hem tror jag och jag fick fetaste skället och då började hon säga massa skiiit: :-s ok jag har skrivit ganska mycket så jag avslutar allting nu.

Men hoppas att ni förstår hur jag tänker nu... och till er alla som ville att jag skulle ge honom  en till chans tyvär så kan jag inte... Det enda jag kan säga är att: om det är meningen att jag och han ska bli tillsammans då kommer vi att vara det. Det är inget man tvingar sig på eller hur man än nu säger. iaf det va allt för mig. Kärlek till er alla som tar tiden och läser min blogg(kommentera gärna:-)) love juliette<3


ahh... brist på rubrik....

Ligger på sängen och kollar på ''Family Guy'' lite tråkigt faktiskt.. men vad ska man göra?!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... hahaha. Jag tycker att ni borde ge mig mer förslag om vad jag borde blogga om och vad kan jag göra för att göra bloggen roligare,  om ni ger some ideas så vet jag vad jag kan skriva om osv:-)


RSS 2.0