trött men måste plugga

Jag har spenderat min dag i stan  med killarna, det va chill. finns inget mer o skriva för jag ska röra mig mot köket och äta sen ska jag fan ta o plugga. Puss!
hahahah vilken bild! sköön min alla hade och jag var so happy

I'M TOTALLY RIGHT

HELLO I'M BETTER THAN YOUR EX
AND FRESHER THAN YOUR NEXT!

Skön dag med min tjockis yazzie

HEEEJ!<3
Jag kom hem för 1timme sen, just nu sitter jag och lyssnar på musik.
Idag var jag med yazzie, träffade henne i stan sen gick vi runt lite och guud va varmt det va asså!:-O
och hela stan var fullt. Men iaf vi chillade med livet u know haha. Kollade lite kläder sen rörde vi oss mot Mcdonalds. Tjockisen bjöd mig, vilken tur att jag såg min kusin så lånade lite pengar och köpte hot wings. Afrikaner och kyckling assåå haha. Efter maten gick vi runt sen kom yazzies kille(baiyossoh) vi chillade och så
AHHHHH juste!!! och gissa vem man fick syn på?! hahah ERIC SADE! ni vet väl vem han är så jag behöver inte förklara så mycket och jag måste erkänna att han var ganska snygg i verkligheten, jag och yazzie kunde inte låta bli och ta kort på killen. Det va allt för mig idag.
Puss!!

IN MOT STAN SNART

Har precis ätit nu sitter jag här inne och gör ingenting.. Ska snart åka till stan för att träffa yazzie
Vi får se sen vad som händer! Jag säger bara njuut av solen nu när den är här för man vet aldrig när det kan regna eller snöa. Puss!<3

DUSCHEN NU

Har precis vaknat och måste skynda mig för jag e skit seg av mig på morgonerna
Ska ta en snabb dusch nu. Puss!<3

01:32-Onsdag

Heeeeeeeeej på er!<3
Jag ligger här och gör ingenting faktiskt, borde egentligen sova nu men kan fan inte så aja nu ska jag berätta lite om vad jag har gjort idag eller igår.. same shit.
Idag så gick jag ner till midgårdsbadet med några vänner, snacka om att vädret var skit fint!:-D iaf senare kom yazzie också. shiiiit känner mig så lat. palla inte skriva vad jag har gjort eller kan bara förkorta snabbt.
Vi alla var där nere på midgårdbadet, hade skiit kul eftersom vi var många och det fanns mycket folk plus vädret var perfekt. jag ska vara ärligt så palla jag inte skriva men jag säger bara att den här dagen var bara för tung och jag hade skiiit kul att det inte ens går och beskriva hur kul jag hade haha jag laddar upp bilder istället:
Kommer inte att ladda upp alla bilder för jag tog skit många men ni får nöja er med bilderna jag laddar upp nu

Lets forget about the makeup and put a smile on

Heeeej!:-D jag kom precis hem från skolan, dagen har varit jätte chill. är fortfarande på bra humör:-D om kanske 1timme ska jag bada med några fast så länge ska jag fundera på vilken bikini jag ska ha idag.. Men hoppas att ni få ha det så bra i det här fina vädret idag!:-D
pusss<3

GODMORGON!<3

Vilket fint väder det är idag! Såhäär ska det vara vaafan!:-D Är på skit bra humör och jag vet inte varför men jag tror att det beror på vädret. Så länge solen skiner är jag alltid HAPPY! jag vaknade 7 idag och jag borde egentligen vakna 8 eftersom jag la mig rätt sent igår kväll men jag vet inte varför jag inte känner mig trött... Ajaaaa ska fixa håret snabbt och tagga ner till nyawa. Puss!
saknar dig jeehona<33

Först mat sen sova

Klockan är rätt mycket nu, Måste ta och gå lägga mig.. jag börjar 9imorn och jag måste orka
Men först ska jag äta sen blir det soova så godnatt till er alla och sov gott!<3:-)

I wave hi to my haters


Saknar min kaxiga brud jehona<3


Måndag-23:50

Heeeeej på er!<3
Sitter i köket o lyssnar på jeezys lååtar, killen e tung. Han är min nya idol känns det som!
Idag har min dag börjat helt ok, först skolan sen få man reda på att man inte ha klarat provet vilket suger-.-
Men jag har 2chanser kvar och det är på onsdag och fredag. Fredag är sista dagen om jag failar blir det IV för mig. jag ska kämpa! palla inte hamna där asså men nog om provet efter skolan så rullade vi hem hos mig o lämna mina saker sen rullade vi hos nyawa o hämtade cash sen rörde vi oss mot stan för att nyawa skulle shoppa. Guuud va mycket rea det fanns!:-O jag råder er alla tjejer att shoppa nu för att allt e på rea. Efter 1timme kom Llyod, gick runt stan bara efter det bjöd Lloyd mig, käka efter det rörde vi oss mot kungsan och chillade där ett tag. OMG tur att det var varmt idag!:-D ahhh men ssen tog jag o nyawa tåget hem.
Puss

Har fett tråkigt

Just nu så sitter jag och gör ingenting.-.- jag borde jobba men jag är fan för trött och jag orka inte med det här skitet och jag klara inte mitt jävla prov jag hade i torsdags... Tack och gud att jag slutar snart. Vill hem och äta! Det här är ett inlägg via luren haha:-). Ja men nu ska jag leka som om jag jobbar puss

LIFE IS FULL OF FAKE PEOPLE. SO BEFORE YOU DECIDE TO JUDGE THEM, MAKE SURE THAT YOU ARE NOT ONE OF THEM//JULIETTE


sandra&zainab

Är det bara jag som tycker att zainab är lite lik sandra bullock, Så lika är de inte men ändå så är de lika
vet inte om det är bara jag som ser det.

låten värmer mitt hjärta speciellt texten


Afrikaner har svårt och prata tyst

Jag vaknade nyss, vilken tur att jag somnade om haha men det dåliga var att min kompis mamma kom in i rummet och börja skrika fast än hon va inte sur men typisk afrikaner de ska alltid skrika. De skiter liksom i om det är tidigt eller sent. iaf haha vi sover skönt och från ingenstans kommer kvinnan in irummet och börja väcka alla: SKA NI INTE GÅ TILL KYRKAN?! DET ÄR SÖNDAG IDAG OCH NI MÅSTE.. hahahha afrikaner asså. jag orkade inte ens upp. tog täcket och täckte hela mig men ändå tog hon hela täcket och börja prata, det roliga är att ingen lyssnade men den där tanten e skööön fast ibland kan hon vara jobbig. Nu är jag lite pigg känns det som faktiskt:-).
Jag vet inte riktigt hur dagens planer ser ut faktiskt..först tänkte vi ner till midgårdsbadet och bada men vi ska göra det på tisdag eller onsdag istället och min kusin ska åka till stan och jag vet inte om jag ska åka med honom... ääässcchhh vi får se hur det blir så länge ska jag tänka på vad jag ska äta.
puss

OMG HATAR NÄR NÅGON VÄCKER MIG!

Jag kan slå vad om att vi alla hatar när någon ringer oss mitt i sömnen. Asså jag ligger och sover sköönt från ingenstans får jag ett fucking samtal från en neger. Och konversationen vi hade var så tråkigt och ointressant. Han pratar och man hör värsta musiken i bakgrunden och jag liksom halv sover. Nackdelen med mig är att jag kan fan inte somna om när jag har vaknat en gång.. det funkar inte i min lilla värld. Jag har alltid ansträngt mig själv för att sova efter att jag har vaknat en gång men det har aldrig funkat  vilket är jävligt synd... Nu är jag bara sur för jag är trött och vill sova men kan inte sova... hatar den känslan! Nu ska jag ligga på sängen och sura medans de andra sover riktigt skönt
puss

Grill hos betty

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!<3

Hur mår ni?!:-D själv så mår jag toppen förutom att jag har sjukt tråkigt hemma. Lyssnar på lite musik som vanligt och när francis sjunger(omg tortyr)

Idag har jag spenderat min dag med tjejerna och killarna hos bettina.
Först så trodde jag att vädret skulle fucka till planerna men vilken tur att det slutade regna efter vi hade fixat oss och allt, efter 1timme tog vi bussen mot märsta centrum för att handla lite mat eftersom vi skulle grilla, senare mötte vi upp linda och paula. Vi alla vänatde på betty men tjejen e bara för seg! klockan började bli lite för mycket så de handlade snabbt sen stack vi hem hos betty eller utanför hennes gård. grillade och chillade. Att vara helt ärligt så orkar jag inte skriva mycket, jag kan skriva en hel bok om vad jag har gjort idag men tror inte att någon skulle ens orka läsa bara av att kolla hur mycket text jag har skrivit så det här få räcka.
Puss!


MIN IDOL:-O

BARA om jag kunde sjunga o rappa som henne!


Be with you

ÄLSKAR TEXTEN GROVT MKT<3


FORGET ABOUT THE BOY WHO BROKE YOUR HEART GIRL. JUST BE HAPPY CUZ LIFE IS TOO SHORT AND SO IS HIS PENIS//JULIÉTTE


akward.... i've nothing 2 write about

GODMORGON!<3

Jag vaknade för 1timme sen... det är så tyst här hemma! exakt alla här inne sover, om det börjar kännas för tråkigt så ska jag också sova-.-. Idag skiner solen så det är bra!:-D våga inte vara för lycklig innan det börjar snöar eller regnar hahaha.. asså jag har fan inget och skriva om.. jätte pinsamt precis som rubriken säger.
näähmen nu ska jag hitta på något kul.
Puss!


Random dag måste jag bara säga

HELLO PÅ ER!<3

Jag kom hem för kanske en kvart sen, just nu så ligger jag på sängen och tar det lugnt faktiskt. Jag känner mig så avslappnad, har inte känt så på länge!

Min dag har varit helt ok faktiskt, det började med att jag träffade barre och var med honom kanske 1timme efteråt taggade jag nyawa o min syster ner till betty fast hon va inte hemma, hon va hos tboy o de andra. vi var där och chillade ett tag, kollade på film och så men sen blev vi uttråkad så vi fortsatte mot venusringen hos monika och de, Vi köpte dricka och gick ner till sätuna parken och tog det lugnt bara, kändes skönt faktiskt efter ett par timmar rullade vi mot valsta, de andra gick hemåt och vi fortsatte mot anthonys hus och feta jag åt all hans mat kan man säga hahaha vad ska man göra? jag hade bara ätit frukost idag. Ska lyssna på lite musik och skriva egna lyrics.. har fett tråkigt så varför inte. Puss!


näähmen nu behöver jag duscha för fan

Faan jag orkar inte lata mig på sängen längre... det är fint väder så nu ska jag upp och duscha sen få vi se vad jag gör. Puss

DAGENS FAVORIT-DO YOU


MAKE UP YOUR MIND

Tumblr_lmie4zpvw81qeuh9po1_1280_large

Har varit sämst på att uppdatera bloggen

Godmorgon<3
Jag har precis vaknat, va sent jag vaknar haha i vanliga fall bruka jag vakna kl7 eller 6 men idag vaknade jag halv 11. Idag är det fredag, troligtvis är det ingen vanlig dag för svenskarna. Det är midsommar idag. Om jag ska vara ärligt så hatar jag midsommar för att det är då alla gubbar supar sönder sig  och de bruka skrika skit mycket. irritera folk som de ser men iaf nog om det. Jag vet inte hur dagens planer ser ut, jag vill göra något idag! Det är så fint väder ute och jag vill utnyttja den för det är inte varje dag solen skiner i sverige. ahhjuste lite förändring på bloggen, jag håller på att designa om min blogg. vill ha det enkelt och inte värsta wooow! palla inte riktigt men ska nu fortsätta lata mig på sängen lyssna på musik och fundera på vad jag ska eller kan göra idag.
Puss!

GLAD MIDSOMMAR


HAHA TORR HUMÖR MAN HAR ASSÅ

Tumblr_li7dzpx5jk1qby6rio1_500_large

everyone has someone

Autumn-fall-life-love-photography-pretty-favim.com-79684_large

Min design är liksom helt fucked up

Assåå jag har fackat hela min design på min blogg och jag orkar inte fixa om.
Det tar så mycket tid och jag orkar inte lägga ner så mycket tid på den, Jag funderar på att lägga ner bloggen tom
Men vi få se hur det blir, jag kanske fixar en ny design om några veckor haha men så länge får ni nöja er med min fula och tråkiga blogg.
Puss!

Dryga negrar assåååå-.-, jag får damp på de

Faan de här negrarna väckte mig nyss! när svarta pratar så tror de att de är ingen annan omkring de-.-!
Just nu så sitter jag i köket och halvsover och jag känner mig lite snuvig... tror att jag håller på och bli sjuk vilket är jävligt dåligt! Imorn har jag prov och jag hoppas på det bästa.
Puss

DING DING DING: NEXT STOP IS: NYAWA

Ahhh nu rullar jag hos nyawa, tack gud solen är här idag! 1poäng för vädret haha
meeen peeaace!<3

oohhhh.... trey... <3<3<3<3<3 finns ingen som kan ta hans plats<3!


I'm wearing the smile u gave me

IDAG SKA JAG GÅ RUNT MED ETT LEENDE!

U walk around like u dont know me

Jag kom nyss hem och har precis ätit, det är skit tråkigt... jag ska rulla hos nyawa men först ska jag vila lite haha och äta igen. puss!


L.I.F.E

Iaokqwocl2cljjyxaa_large

inte kul och stava fel asså haha

12958557198361_large

regn regn regn... bara regn

Ligger just nu på sängen och kollar på en serie som handlar typ om en döv tjej.. hahah fatta ingenting men den är ändå bra, och det här vädret.. det har regnat en hel vecka nu om inte mer! folket behöver sol-.- önska jag vore i mitt hemland nu för just nu suger sveriges väder skit mycket! men jag ska försöka plugga lite matte nu om jag ens orkar(lazy i knoooow) men jag skyller på vädret haha den få en och bli deprimerad och dessutom är jag sur på en viss person.. orkar inte ta upp det på bloggen, jag känner mig fett ledsen och lite sårad fast ska försöka inte tänka på det


HÅLLER PÅ ATT TRÖTTNA MED ALLT!

Bonjour mina damer och hästar!<3

Kom hem för 1timme sen och jag åt precis, känner mig fortfarande lite hungrig.
Jag antar att ni vet om att jag går i sommarskolan pga att jag fick IG i matte på NP
så det här är sista chansen för mig att höja mitt betyg, om inte matte fanns skulle jag klara mig fint i skolan-.-
iaf.. Det har inte hänt så mycket.. dagen har inte tagit slut än och den har inte börjat än känns det som haha
Jag tror att jag ska snart rulla hemåt och hämta några saker som jag behöver, bara om jag orkar. Jag börja tappa lusten för att blogga asså.. håller på att tröttna-.- kommer att snart ta blogg paus efter min sommarskola... Är inte 100% säkert men vi få se. PUSS!


FOUR SIMPLE RULES IN LIFE

1: If you dont go after you want, you will never have it
2: If you dont ask, the answer is always NO
3: If you do not step forward, you'll always be in the same place
4: If you dont kow where you're going, you'll end up some place else

idag åker älskling min bort

Idag åker den här bitchen bort... faaan va tråkigt asså!
Jag kommer att sakna dig jehona och det vet du<3<3<3
och glöm inte att ta bild när du blir brun som vi sa:-D
och du få ha det så bäst i MONTENEGRO!
älskar dig<3

Jag kan inte sova!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag kan inte sova och jag ska upp kl7.. kan det bli värre. Det känns som om 2011 är inte mitt år alls för jag har haft så mycket otur! är så trött med livet nu förstår varför självmord ökas-.-! först trodde jag att livet var som en kuk eftersom om den blir för hård då kunde jag bara knulla den men just nu så är det livet som knullar upp mig. FAAAAN VA JAG HATAR DET HÄR............................

SUMMER JAM PARTY LAST NIGHT

GOD MORGON MINA SMÅ KYCKLINGAR!<3

Jag ligger just nu på sängen och lyssnar på lite old school, det känns som om klockan är fortfarande 6..
Igår var min dag helt ok kan man säga.. Den började iaf med att jag träffade jehona,nyawa,zizi och mamie sen fortsatte vi mot midgårsvallen. jag vet inte ens vad vi gjorde där men det var bara för tråkigt. vi blev rätt uttråkad.. hittade en bänk o satte oss på den och började prata om allt möjligt. efter ett par timmar rullade vi mot kusinen francis, chillade lite och fick se lite fight mellan min syster och nyawa hahaha skiit kul:-p jag filmade tom men tänker fan inte lägga ut den. Senare mot kvällen taggade vi mot väsby på summer jam som unbreakbles hade ordnat, många uppträdde och det fanns skit många som kunde sjunga och så.. men klockan blev mycket så då satte de igång festen som blev lyckad tyckte jag iaf haha, jag hade faaan kul och det verkade som om alla andra hade kul eftersom alla var på dansgolvet och det var mycket folk. halv 2 eller 1 började vi rulla hemåt. Nu funderar jag på att gå upp och fixa lite frukost åt mig själv... men jag orkar inte assååå:-O! Är skii trött! meen ajaa... jag ska upp nuu pusss!<3

Min mobil facka till sig just nu så ni får nöja er med gamla bilder på mig
sorry ahaha


T.I

Tumblr_li1mpvjkji1qc5vz0o1_500_large

ÄR INTE KLART ÄN...

PALLA INTE MER MED DET HÄR, HAHA BLOGGEN FÅR SE UT SÅHÄR MEDANS JAG FIXAR EN NY DESIGN.
OCH DET KOMMER ATT TA TID DET.. TYP NÅGRA DAGAR KAN MAN SÄGA

PIMP MY BLOGG

Allt är tråkigt på min blogg, dags och pimpa till den lite.
SÅÅ NY DESIGN PÅ GÅNG<3

Skolavslutningen

God Morgon på er!<3<3
Sov ni gott? haha jag kan gissa på att de flesta av er sover fortfarande.. jag vaknar alltid tidigt!
Iaf jag har inte orkat blogga de senaste dagarna, jag har varit så trött och har inte mått så bra heller.
Men jag tycker att jag borde ta och berätta om avslutningen:-)
I torsdags hade jag avslutning, juste jag tog inte på mig vita klänningen som jag la ut bild på, mamma tvinga mig ha en annan istället. Men men glöm det nu.. Vi var tvugna o vara i skolan 11:30. och jag kom i tid:-D haha ovanligt. Först så var vi med kontaktgruppen och snackade hit och dit, åt här och där och tog bilder. Efter ett par minuter samlade alla nior i kyrkan eftersom rektorn skulle prata, prästen skulle prata och elever skulle sjunga osv... efter det gick vi tillbaka till skolan för att äta. God mat det var asså. Kommer fan sakna våran kock! de är bäst. lärarna gjorde några teater om oss elever och läste upp några roliga dikter om oss elever, haha skit roliga de är! Men efter det var det dags att gå ut och få sina betyg. Det va nog där känslorna började komma upp haha jag kände mig skit ledsen så fort jag fick mitt betyg.. saknade alla redan och jaaa jag grät.. jag var inte den enda som gjorde det. haha jag står och gråter så kommer mina vänner och tar bilder på mig liksom hallå ser du inte att jag gråter?! Efter allt det fortsatte vi hem hos nyawas farsa och han köpte två kebab pizza och massa dricka, vi chillade, åt och lyssnade på musik sen senare mot kvällen var det avslutningsfest vilket söög kuk-.- de fanns bra musik, det var skit många folk men blev irriterad på att folk sprang ut hela tiden istället för att festa.. tråkigt! när klockan blev 12 rullade vi därifrån sen fortsatte vi mot athony som va ännu tråkigare... alla de tre killarna log och kollade på film bara, jag nyawa och maimuna taggade hem, jag sov hem hos nyawa och nästa morgon sommarskolan HAHAHAH skiiit synd-.- så egentligen så har inte mitt sommarlov börjat än..-.- shiiit.. orka inte skriva mer faktiskt, Det här får räcka tycker jag. pussss
orkar inte ladda upp flera bilder, mera bilder finns på fb<3

Mår illa, e trött och är nere.

Jag orkar verkligen inte blogga om igår tyvär.. mår så himla illa för till fället.
Jag kanske bloggar senare på kvällen just nu så behöver jag sova!
Puss

Svar på tal

dornia om EN DAG KVAR!!!!!!!:
Vad ska du ha på dig imorgon på skolavslutningen?:-)

svar: asså jag hann inte handla eller haha mamma gav mig aldrig pengar för hon ville inte så jag var tvungen o bara hitta något i garderoben och jag ska ha den här..


I ain't givin up on you dad<3


Hungrig,orolig och ledsen!

Jag känner mig såå himla konstigt.. jag venne vfr jag känner mig ledsen assåå..:/
Har inget och skriva så... jahhhh heeejdå!


EN DAG KVAR!!!!!!!

HELLO HELLO PÅ ER!<3

Jag somna sent ikväll hahah :-p sorry Llyod.. tror att jag somna när vi prata:-D.
Iaf jag börjar om en kavr om inte mindre, jag börjar iaf kl11 och vi ska städa idag sen ska vi träna på några saker osv
ska rulla uppåt nu och jag måste bara säga att vädret är bläääähhh!-.- sommaren är säkert slut nu.. typisk sverige.. deras sommar e bara 2veckor sen blir det bara regn och regn tills skolan börjar igen. men men vad ska man göra?..
Okii nu måste jag skynda mig!
Pussss<3


Jag är inge tjockis! älskar bara mat!

Andra omgången idag hihi hahha först fixade jag bara macka när jag kom hem men kände för mig o fixa lite mer mättande mat hahaha bara gud vet om man ens säger så. Fast jag ska käka igen


Svar på tal

fiiuure om U learn from the best people:
Kan inte du lägga ut en bild på dig när du var 11-12år?:-)

svar: ahhh visstt här får du en bild på mig när jag var 11år:


Anonym om Bara början.. ajjt...:
skulle du kunna berätta lite om din pappa?:)

svar: jahhh visst.. vet inte vart jag ska börja...
Vi får börja med att han heter Alfred Gaszkonser och är senegalis/portugisk
Han bor just nu i Guinea med hans fru... Han har en son nu som är 2år, alltså
han är min halv bror som jag har inte fått träffat än och farsan har jag inte träffat i 8år nu..
sist jag såg honom var jag troligtvis 7-8år... så det var rätt längesen.. om jag ska vara helt
ärligt så vet jag inte vad mer jag ska skriva men ifall om det e något mer du undrar så är det bara
och ställa. Jag kommer att svara:-) pusss.<3

HAHA GJORDE MIN DAG


Rosersberg&stan

Heeej på er:-)!<3

Känner mig sjukt trött just nu... känns som om jag har inte vilat ett skit idag... Har lust och kolla på en film nu och mysa under täcket men orkar fortfarande inte hehe:). Iaf jag kom hem för kanske 1timme sen säger vi.

Idag åkte vi till rosersberg med klassen för att bada och så... det va skit kul enligt mig. stället var rätt fint men fanns ganska många insekter som jag avskyr så himla mycket-.-! Först kändes det lite kallt eftersom det blåste på väg dit men efteråt blev vädret lite bättre, alla tjatade om att de ville bada men ingen vågade hoppa in i vattnet. haha alla trodde att jag skulle vara den enda som inte skulle våga hoppa i men faktum är att jag och jehona var de två första som hoppade i och fortsatte bada efteråt för att vattnet blev skön och alla andra började bada. När klockan blev 1 samlades alla vid stationen och tog tåget hemåt, jag gick hem för att lämna väskan,hämta pengar och byta min överdel eftersom jag skulle hänga med nyawa, F.A, och zizi på stan. F.A skulle köpa avslutnings klänning åt både henne och hennes lilla syster kadi. sedan träffade jag llyod mr funny, negern chillade med oss också. efter ett par timmar rullade zizi och F.A hem, jag och nyawa var fortfarande kvar med llyod sen rullade vi mot donken och han bjöd oss på käk(snällt gjort av honom) fåå inte luft nu!
Vädret blev fucked up och klockan rullade och vi var tvugna att rulla hemåt också. Vi missade tåget och var tvugna att vänta 20min och llyod höll oss sällskap. Efter ett par minuter kom tåget och så rullade man hemåt mot råtthålet märsta

Just married!<3<3

Cindy&kristin<3

Cindy,Kristin och isso<3




















Thx for the help lollipop<3

Dagens outfit:
p.s. det va llyod som valde ut outfiten haha<3
peaace jag ska rulla nu mot skolan sen blir det rosersber med klassen
puuuuus!<3

NEW Look? HELL YEAAAH!

ÄNTLIGEN KLART MED HÅRET! NU FÅR NI SE RESULTATET PÅ DEN:
KOMMENTERA GÄRNA VAD NI TYCKER!
ska ta och sova nu natti natti and sleep tight my sisters and brothers
Love//juliette

HAHA TOM SKALLE

Faaan va konstigt det känns utan extensions... min skalle känns tomt hahaha känns ovanligt just nu.. känner mig ful.
Iaf var nyss i centrum med nyawa, jag hade tänkt handla lite mat inför imorn men jag hittade ingenting eftersom hela ICA var tomt! buuuhu:-( vilken tur att vi ska samlas kvart över nio imorgon så jag hinner köpa mat på morgonen. Och mamma har inte fixat mitt hår än!!!! för hon är så seg på allt hon gör! ska tvinga henne fixa imorgon -.- om inte mitt hår e fixad tänker jag skippa avslutningen så e det bara o det värsta är att jag har inte köpt klänning än för avslutningen:-O assåå palla inte bry mig mer! ska campa framför datorn nu usåå goodbye and ha det så bra!
hahah julie without her extension and makeup:-D ahahah annorlunda visst?
hållkäften det kallas natural beauty hahahahaha!

Bara början.. ajjt...

helluu!
Kom hem för 1timme sen, ska hämta cash från mamsen sen gå upp till centrum och köpa schampoo och lite food för imorn, ska åka med klassen till rosersberg o det blir det bad såklart
ahhjuste idag ska jag fixa mitt hår hoppas jag!
måste rappa på nu peeeace!

sur e jag -.-!

Godmorgon tjockisar................-.-
Jag vaknade för en timme sen, och jag började för en halv timme sen.. palla inte gå till skolan
Morsan har förstört hela min dag-.- typisk afrikaner!

U learn from the best people

Godmorgon på er alla!<3
Ligger här och svettas som fan! jag har inge täcke och bara hot pants men ändås svettas jag! vad e det här? och jag känner mig lite hungrig faktiskt haha... fast jag orka inte upp och fixa mat(lazy i know) faaan... hahah i wish morsan gjorde frukost åt  mig varje morgon som en gång tiden.. saknar de tiderna asså haaha.
Igår så var jag hemma ett tag, hjälpte mamma med några saker.. som att ladda ner musik i hennes dator och överföra några  bilder från stora datorn till hennes osv.. Efter några timmar kom hennes kompis över och grillade fetaste kalkonen och fixade sallad. hah tur att syrran var inte hemma annars skulle jag inte få njuta av maten. jag åt skiit mkt. Nyawa kom förbi mig och hjälpte mig för att hitta vad jag skulle ha på mig inför festen vi skulle på.
det blev inte värsta, jag sminkade inte mig ingenting haha jag gick helt normal, ingen såg mitt face så jag brydde mig inte direkt. Efter ett par timmar Upträdde min grupp(ChaChaWha) Måste bara säga ni som var inte där missa big time! de var så bra! och det var en lyckad fest, bra musik fanns det men killarna was all over me och mina kompisar vilket var jobbigt för att man var tvungen och springa ifrån de men ändås så följer de efter oss. haha mobbad på hög nivå måste jag erkänna! ahhh det känns som om jag har skrivit mycket så jag säger hejdå så länge och jag hör av mig när jag har ätit eller något sånt.!
Love//JS

The freedom writers

Vi hade sett en film under engelska lektionen. Filmen heter ''The freedom writers''
Filmen handlar om en ung lärare som heter Erin Gruwell(mobbad namn jag vet) Hon kommer till en high school nånstans i los angeles och innan det typ hade just den skolan förlorat alla sina smarta ungar eller elever:-p och från dess har skolan förvandlat till ett farligt ställe. Nu har den här kvinnan flyttat och ska vara en lärare åt alla dessa elever som bråkar och skjuter varandra 24/7. Filmen är bara för braa asså.. kan inte förklara så mkt för jag e sämst på det men jag rekomendera den!:-) och dessutom är den baserat på en sann historia

Du frågar jag svarar

Postat av: Anonym

Lägg ut en bild på dig och din syster:-)jag vill se om ni är lika

 

SVAR: självklart så kan jag lägga ut en bild på oss:

 

Postat av: Anonym

är du född i sverige? du e jätte söt!

 

svar: neeh jag är inte det faktiskt, taack så mkt:-)!

 

Postat av: jagvetallt

vem är lucas till dig? och kan du lägga ut en bild på honom?

 

svar: Lucas är en vän till mg:-) och här får du en bild på honom:

 

Postat av: OOHMAGAASH

Vilka fina skor! Hur många klackskor har du hemma?:-)

svar:  taack:-) jag har bara 12 klackskor hemma:-)

 

Postat av: Anonym

Kan inte du lägga ut en video på dig när du sjunger.? Jag har hört att du har fint röst:-)

 

svar: saaay what?! jag sjunger? haha jag fint röst? driver du med mig! någon måste ha ljugit för dig men visst om du vill bli döv så vfr inte haha, jag ska väl lägga ut det en vacker dag:-)

 

 


Sängen+juliette=4ever

Godmorgon tjockisar!<3
Jag ligger skööönt på min säng, älskar den assåå. Just nu så känner jag mig lite trött känns det som men ändås pallar jag inte sova för att solen stör mig rätt mycket, har fönstret öppet. Det är så himla varmt här inne men det är braaa ahaha bättre än vinter.
Igår skulle jag på fest och den söög kuk-.- snorungar överallt på gud.. det var skit bra låtar men det fanns bara snorungar men annars så var jag ute och chillade med de andra men höll på bli uttråkad så jag och syrran rullade hemåt... ahh... ska hitta på något nu. det är bara jag och mamma som är vaken just nu, vi vaknar alltid tidigt medans min syster sover som en kossa. hon sover skiit länge. fatta inte att hon inte bli trött eller något.
Är ganska uttråkad just nu så jag kanske skriva flera inlägg idag haha.
Love//JS

NYA SKOR FRÅN SCORETT

Ett par klackskor från scorett som kostar 800kr, gillar gillar de!<3


SLITEN&HUNGRIG!

Heeeeyy dääär!<3

Jag kom hem för en kvart sen, som ni vet så var jag nere i steninge med zizi,meri och jehona
haha det var chill där.. vädret perfekt men vattnet var skiit kallt!:-O jag som ville bada men jag fegade ur
sen när jag skulle hoppa in hahah, vad ska man göra:-p? sen fanns det några inproter som spanade in oss! skit skarriga-.-
STICK OCH BRINN! efter det solade vi eller de solade hahaha jag behöver inte mer färg assså men jag la mig bredvid de för att jag ville inte känna mig utanför you know. ajaaa nog om steninge nu ska jag berätta om dagens sjukaste vattenkrig jag körde idag:

Idag efter lunchen så hade vi alla bestämt oss att köra lite vatten krig, jag kan säga säga att det började med vatten fortsatte med cola sen slutade med apelsin juice HAHAHAH. två killar kasta apelsin juice på mig, ena kastade right in my face och den andra i mitt hår, snacka om att jag blev smutsigt. jag hade vitt på mig så allt blev liksom gult och zizi kastade cola på mig, jag fick damp och tog en flaska juice och hällde allt i hennes hår sen var hon tvungen och rulla hemåt och duscha hahah sen när hon kom tillbaka kastade en annan vatten på henne och hon blev helt blöt så hon gick hem igen
Sista lektionen på idrotten fortsatte vi med vattenkrig, det va kul måste jag säga hähä. om 4-3timmar är det fest men först ska jag bara ta det lugnt hemma och käka såå jag hör av mig sen innan jag rullar ut.
Love//JS

Jehona min bebiis<3

haha meri fett söööt:-)<3

haha ahhh svartingen e jag som ni ser o zizi vid sidan



Är inte hon sööööt?!!:-O



jag vet vad ni tänker på... Daaaaamn vilka boobs! är de äkta?
ABSOLUT!




varmt varmt gillar gillar!

Heeyyy!

Är hemma just nu med zizi och nyawa och nu väntar vi på de andra för vi ska snart gå ner till steninge och bada
hahahah idag har det varit knaaas, jag säger bara att jag blev duschad med apelsin jice. jag berättar mer sen när jag kommer hem.. ifall jag hinner för ikväll ska man på fest!
ajjjaaa heeejdå såå länge
Love//JS


GOOD&BAD

3 SAKER JAG HATAR HOS KILLAR
* jag hatar killar som har så mkt luft! ouuff skiit mobbad
*Hatar snåla killar som faaan!
*Hatar killar som är osociala-.- liksom gå och dö!
3 SAKER JAG GILLAR HOS KILLAR
* Jag gillar killar som som är ärliga
* Jag gillar killar som visar respekt för tjejer
* Jag gillar killar som är alltid sig själva

INGEN RUBRIK IDAG

HEEEEEEEEJ!!!
Jag kom nyss hem från nyawa, Jag har varit där hela dagen idag pga att jag hade inte nyckeln och morsan var i stan så jag och syrran var tvugna att vänta på henne men iaf.
Min dag var helt ok faktiskt.. finns inget och klaga om. Min dag började med att jag hade hemkunskap! favvo lektion:-D vi fick laga vad vi ville efter det körde vi vattenkrig och det var hur kul som helst HAHA:-p
Vi höll på ca 1timme typ. finns inte så mkt och skriva eller pallar inte skriva mkt egentligen
sååå c'yah
Love//JS

FUCK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ROSES ARE RED
VIOLETS ARE BLEU
I HAVE FIVE FINGERS ON EACH HANDS
THE MIDDLE ONES ARE FOR YOU


Palla inte mer!!!!!!!!!!!!!!!

ORKAR INTE!!!!!! ASSÅÅÅ ÅÅHHHH! JAG HAR LUST OCH SLÅ NÅGON NU! NÄÄÄHHH NU SKIITER JAG I ALLT. INGEN SMS:AR ELLER RINGER MIG! FATTA??!!! PALLA INTE PRATA MED NÅGON.. ELLER JOOOHHH:-(, VILL BORT HÄRIFRÅN SÅ SNABBT SOM MÖJLIGT. JAG SAKNAR.....................:-'(
 


Me siento bien people

Hola!<3
Kom hem för 1timme sen, har precis diskat(good girl i know) ska snart sätta igång med plugget.
Jag har haft en hel vecka på mig för att plugga till SO provet jag ska ha imorn. skulle egentligen har haft det förra månade men då var jag ju bortrest i London.
Gissa vad hände mig idag då? joo haha jag la riktigt sent igår pga av hmhmh.. nämner inge namn men du vet vem du är hahah men iaf jag la mig sent och försov mig såklart.. det va inget oväntad om man tänker efter. Kom till skolan typ när klockan var 10 och jag började kvart över 8. Hade skiit många planer idag.. en av dom var att köra lite vattenkrig men heeyy!! kolla på vädret: Sveriges väder e fucked up på hög nivå. Igår så trodde jag verkligen att vädret hade förbättras men men... vad skaa man göra, så e livet när man bor i sverige. mhmh... jag ska nu äta antar jag sååå ni fåå ha deeeet sååå braaa adios amigos!
el amor//JS

natti natti på er alla...<3

Fan va jag har latat mig på sängen med laptopen... just nu så ligger jag bara och försöker att få lite sömn men inget händer vilket suger så himla mycket. Egentligen borde jag inte vara upp tills nu speciellt när jag har skolan om 7timmar ajjja då får jag lika gärna ge mig själv sovmorgon ifall om det händer så att jag somnar riktigt sent inatt. goodnight and sleep tight
love//JS

fan va mkt jag har missat


DESPRATE HOUSEWIVES!

Fan va mycket jag har missat! jag såg den nyss och snacka om att den var skiit bra! ska fortsätta kolla på den!
ointressant info meen heey det här e min blogg så jag få skriva exakt vad jag vill;-) hahah
Love//JS

Sveriges väder förbättras

HALLO HALLO HALLOOO!!!

Det är galet varmt idag asså! just nu när jag skriver så har jag på mig shorts och BH har verkligen lust och ta av mig allt! tror jag ska ut snart.. jag klarar inte av att sitta hemma när det är så soligt och varm ute!
Jag tänker inte klaga vaafan för jag har längtat till den här värmen och äntligen är den här nu.

Min dag har inte slutat än fast den började med att jag skippade första lektionen vilket var idrott! orkade inte ha det så tidigt-.- fuuck that shit! tänker inte dö, inte just nu iaf. Skolan var väl chill och hade matte prov idag. I geometri och algebra.. Geometri gick bra men algebra giick så dåligt:/ Fatta inte varför det måste ens finnas matte! jag kommer ändås glömma bort hälften av det jag har lärt mig i skolan senare i framtiden...
Ajaaa tjockisen ska fylla hennes mage med mat nu så jag hör av mig när jag väl gör det.
Love//JS


Vad är kärlek?

Vad är kärlek egentligen? varför är det kärlek? Det är konstigt.. Kärlek för mig är när det känns som allting är för bra för att vara sant och för många är kärleken svårt att förklara med ord men vi alla eller kanske de flesta är överens om att det är något man kan känna inom sig och när man upplever kärlek går det inte att ta miste på den. Kärleken kan förvandla människor utan att egentligen göra någonting. Man känner till att kärleken kan få en att göra saker.. ibland både dumt och bra, som man annars inte hade gjort.
För mig är min familj, mna vänner,mat,musik,dans,kläder och sist inte minst trey songz är kärlek.(haha)
Grejen är att vi får inte glömma att kärlek kan vara för jävligt. Totalt förstöra och bara gräva sig djupare och djupare in ens kropp. För det första så kan kärlek få en att känna hat. Att vara arg och ledsen, Då kan man fråga sig.. ska kärlek vara på det sättet egentligen?? ska det få förekomma kärlek på fel sätt. Det kan inte vi bestämma att vara helt ärligt, Inget vi egentligen heller kan göra något åt. Det är bara synd om de person som upplevt kärlek på fel sätt och sedan aldrig vågar testa igen. Av någon andledning har vi fått för oss att vi kan uppleva oövervinnliga, odödliga, starka och livskraftiga genom kärleken. Inget då känns omöjligt att uppnå och vi kan utföra oväntade saker. Är detta verkligen vad vi tror vad kärleken är eller är det mer ett dröm senarie? För samtidigt så vet vi att ingenting är så sårbart som kärleken. Kärleken hotas ständigt av svek, död, bedrägeri och lögn. Vilken definition anser man stämmer mest, själv så tycker jag att det beror helt på vad man har själv upplevt. Man kan säga att kärleken har många ansikten, Frågan är hur man ska lyckas välja rätt.
Love//JS

oouuchh...My back is paining me

Godmorgon på er mina damer och hästar<3

Ligger just nu på madrassen haha vet inte varför jag kände för mig och sova på madrass ikväll. Jag har skit ont i ryggen :-/ jag kan inte ens böja mig ner-.-, Jag var helt ensam hemma igår så jag var tvungen och bli bästis med TV:N eftersom jag hade inget annat för mig och det fanns ingenting jag kunde göra vid datorn. Sen bad jag Lloyd ringa mig, så snäll som han är så ringde han mig( haha om du läser det här lloyd så säger jag få inte ut all luft nu)
Iaf vi prata i luren 4timmar men kände jag för mig och sova och jag hörde att svartingen var trött.
Shiiiit min mage pratar med mig! den säger juliette din feta jävel kom vi går till köket och sluta blogga! Tyvär måste jag lämna er nu och lyssna på min tummy.
Love//JS
hahaha! bild togs i vintras. kan det finnas fulare? neeh!

hahaha

kolla inte på min blogg lloyd


Bettinas feeest vaaar awesome

Hello mina damer och hästar!

Hur mår ni alla idag? sjäälv så är jag as trött. allt känns konstigt just nu och det beror nog på att jag har inte sovit något.
Nu ska jag skriva mycket haha så just read and enjoy eller inte:-p.

Igår åkte jag till stan med älskling min nyawa, hon skulle köpa något sen rullade vi mot östertälje och träffade junior
som ser alltid lika roligt ut men iaf efter det gick vi hem hos honom för att han skulle hämta något.. kommer inte ihåg riktigt vad det var. Vi va där ett tag kan jag säga.. vi var där tills 8 sen började vi alla rulla därifrån. alltså jag nyawa francis junior och serry. Det va knaas i tåget för negern junior satt och mobba mig hela jävla tiden men orkade inte bry mig faktiskt haha är liksom van med det. Senare får man syn på yazzie och hennes crew(haha crew) det va bara två pers och jag sitter och överdriver.. aja typiskt afrikaner. vi alla fortsatte mot råtthålet märsta. Alla var på väg till bettys fest men jag var tvungen och gå hem först och fixa mig.. sen var vi tvungen och vänta på att morsan skulle komma bara för att hon hade inte nyckeln. Efter ca 1timme började vi rulla mot festen och festen var riktigt TUNG! den blev lyckad enligt mig och många andra tyckte också det säkert för alla dansade! När jag va into the party få jag ett sms från lucas, jag och nyawa var tvungen och gå ner till stationen för att hämta han och hans kusin(erick) sen fortsatte festen haha! Festen var perfekt tills en man startade ett bråk, bara gud vet varför han började bråka, jag kunde inte låta bli och skratta:-p evil i know men vad ska man göra? det är bråk vafan det är inte varje dag det händer. När kl:n blev typ 4 börja de flesta tagga hem och jag pallade inte tagga hem för att jag ville inte bara haha jag stannade kvar och kolla på bråket. när klockan blev 5 började vi rulla hemåt och när jag kom hem.. det allra första jag gjorde var att äta kyckling pizza! jag var hur trött och hungrig som helst efter det somnade jag direkt. Och idag har jag dans.. jag vet inte hur jag ska klara mig på träningen assåå.. för jag mår så pass dåligt att jag får ont i bröstet när jag andas:/ lite scaring. Ska nu vandra mot köket och äta. fjärde gången jag ska äta nu.
p.s. så har jag inga bilder från festen sorry:/
Love//JS

jaahh.. så såg man ut igår innan man rullade mot stan


Look at me now remix

Dagens<3
Tumblr_llb7cjykjs1qjyc1wo1_1280_large

 


21:55-lördag

TJEENIXEN! kom precis hem! hinner inte skriva mkt men jag ska äta snabbt och fixa mig
för ska på bettinas fesst! HOLLA!<3



Nu drar man

Ska träffa älskling min sen blir det stan o kanske södertälje vi fåå
puusss


SUMMERLOVE!

Snacka om att jag är på toppen humör idag! jag tror nog för att det är så soligt ute och att det är bettys fest idag
faan va jag älskar sommar!:-D

Tumblr_lm8d5crpjf1qiyom6o1_500_large_large


HAHAHAH OMG...

Du måste bara kolla

Mother's choice i say

Godmorgon!<3
Igår kväll var jag med mamma och hon undrade vad jag skulle ha på skolavslutningen och jag svarade att jag har ingen aning.. sen tog hon fram datorn och började söka på nelly och lilla svartingen här kunde inte välja någon av klänningarna som fanns där, jag vågar fan inte beställa från nelly... tänk i så fall någon i min klass råka beställa exakt samma klänning som mig:-( inte kul alls men iaf bara för att jag inte kunde bestämma mig bestämde hon sig att välja en klänning som jag inte diggar alls-.--.- den va fin men assåå jag diggade inte den bara... Här får ni bild på klänningen:

vad tycker ni om den? borde jag låta henne beställa den eller välja en annan?


so f**cking confused....

Bettys fest e på lördag och har inge aning om vad jag ska ha. provade olika kläder idag och diggade ingen av de och tog skit många bilder men pallar bara lägga ut två bilder. Om ni vore i samma jävla sutuation som jag e i just nu vilka av dessa två outfit skulle ni ha valt för att ha på er på festen??? heeelp pls:/


T.Y.G.A

Tumblr_llfptiq63g1qfzsvco1_500_large

SKOLAVSLUTNINGEN NÄRMAR SIG

Skolavslutningen närmar sig faktiskt och jag måste faan ta och fixa mitt hår! måste köpa the perfect dress som alla tjejer säger sen the perfect shoes also. Det är rätt jobbigt och vara en tjej-.- just nu har jag absolut inga cash på mig vilket suger jätte mycket men snacka i tel med min pappa o han skulle kanske kanske skicka pengar till mig får vi hoppas och jag vet inte hur jag ska fixa mitt hår.. knas assååå! Förresten så är jag ledigt fram till tisdag yäääs så dfr jag är vaken tills nu och camar med lucas haha den där jäveln gör mig alltid glad när jag är nere, han håller på och somna utan att han ens lägger märke till det
Love//JS

Black higheels till julie


GRATTIS TILL BETTY!<3

HELLO BOYS&GIRLS!<3:-D
Jag ligger på sängen som vanligt, kärlek till den asså! sorry killar men jag föredrar min säng so dont get upset haha(torr humör) iaf jag är rätt pigg eftersom jag har sovit skit mycket idag efter jag hade kommit hem från uppsala.
Min dag började med att jag fick göra ett NOprov(genetik) den var inte så svårt som jag förväntade mig sen efter det taggade jag och nyawa för att möta upp linda, tyvär kunde yazzie inte hänga med (tråkigt) men på lördag gäller det assåå ahah snacka om fucka ur! Nu återgår vi till resan mot uppsala, jag linda och nyawa åkte till uppsala och vi hade inte problem och hitta vägen dit liksom men att hitta bettys skola var rama helvete! det låg långt bort från stationen och vi sprang som hundar för att hinna gratta henne och sånt och jag måste säga att hon var så vacker och skiit glad var hon! Är glad för hennes skull:-) efter de hade gått upp på flaken rullade vi mot hennes nya hus där hon bor med hennes syster för att äta sen efter ett par timmar taggade jag och nyawa hemåt. Jag kom hem och däckade direkt! Har precis skickat in mitt interview video till egenlska läraren! känns hur bra som helst haha.
Nu ska jag fortsätta pumpa mina öron med lite bruno mars
Love//JS

SVAR PÅ TAL

Anonym om Nuthin will stop my way:
vilka du ska va med i södertälj och vad ska du gör där??????
Sen andra fråg. Vem bettima är hehe?
Sen är du singel?? xD
svar: jag skulle tydligen vara med de andra, alltså francis junior och serry. skulle bara hälsa på
Bettina är en tjejkompis till mig hehe:-) Singel... good fråga. yupppp singel lady är jag:-P
adora om VILKET VÄDER!!!!!-.-:
DU Ä SÅÅ JÄVLA FIN

svar: taack så himla mkt:-)

Nuthin will stop my way

*Drar till skolan för att göra ett jävla prov som jag tror jag kommer att skippa..:/
*Möter upp yazzie sen rullar jag hon o nyawa mot uppsala för att bettina tar student.
*Jag ska rulla mot södertälje idag med de andra,vi få se om inte jag ändrar mig.
That's all i remember for now...
Ska ta och duscha nu såå jag hör av mig om några minuter
Love//JS

VILKET VÄDER!!!!!-.-

GoodMorgningn Boys&Girls!<3
Sov ni skönt? det gjorde jag iaf, själv så ligger jag här på sängen och lyssnar på hur det åskar och regnar och det gör mig verkligen sur. Jag hade faktiskt planer idag men vädret verkat ha fuckat till allt! Fast jag hoppas på att vädret ändrats lite faktiskt, skulle vara mucho good om det slutade regna.
Love//JS

RSS 2.0