Vad är kärlek?

Vad är kärlek egentligen? varför är det kärlek? Det är konstigt.. Kärlek för mig är när det känns som allting är för bra för att vara sant och för många är kärleken svårt att förklara med ord men vi alla eller kanske de flesta är överens om att det är något man kan känna inom sig och när man upplever kärlek går det inte att ta miste på den. Kärleken kan förvandla människor utan att egentligen göra någonting. Man känner till att kärleken kan få en att göra saker.. ibland både dumt och bra, som man annars inte hade gjort.
För mig är min familj, mna vänner,mat,musik,dans,kläder och sist inte minst trey songz är kärlek.(haha)
Grejen är att vi får inte glömma att kärlek kan vara för jävligt. Totalt förstöra och bara gräva sig djupare och djupare in ens kropp. För det första så kan kärlek få en att känna hat. Att vara arg och ledsen, Då kan man fråga sig.. ska kärlek vara på det sättet egentligen?? ska det få förekomma kärlek på fel sätt. Det kan inte vi bestämma att vara helt ärligt, Inget vi egentligen heller kan göra något åt. Det är bara synd om de person som upplevt kärlek på fel sätt och sedan aldrig vågar testa igen. Av någon andledning har vi fått för oss att vi kan uppleva oövervinnliga, odödliga, starka och livskraftiga genom kärleken. Inget då känns omöjligt att uppnå och vi kan utföra oväntade saker. Är detta verkligen vad vi tror vad kärleken är eller är det mer ett dröm senarie? För samtidigt så vet vi att ingenting är så sårbart som kärleken. Kärleken hotas ständigt av svek, död, bedrägeri och lögn. Vilken definition anser man stämmer mest, själv så tycker jag att det beror helt på vad man har själv upplevt. Man kan säga att kärleken har många ansikten, Frågan är hur man ska lyckas välja rätt.
Love//JS

drop an comment
Postat av: nella

fint skrivit :)

2011-06-06 @ 21:02:01
URL: http://ornellanizii.blogg.se/
Postat av: Ram

Wow riktig bra skrivet där, men kärlek för mig är något man känner men det är olika för alla därför är det svårt att man vet exakt vad det är :)



svar: Tackar blev nöjda med de, nejdå klart man kanske inet skulle tacka nej om man får ett fint jobb som modell som betalar bra men just nu så tänker bara på skolan och vill plugga till högre utbildning drf tänker jag inte på det heller så mkt :)sant att man tappar intresse ibland men sånt händer hela tiden så det är bara och börja igen när du känner för det :)<3

2011-06-07 @ 16:33:57
URL: http://blogg.veckorevyn.com/ramatus/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0